Ενα Rock 'em all φεστιβάλ!

23.05.2008
Την Κυριακή 20 Ιουλίου για πρώτη φορά ένα φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο αγαπημένο συναυλιακό στέκι της Αθήνας, το θέατρο Λυκαβηττού! Στόχος του Φεστιβάλ είναι να προσφέρει στους πολυπληθείς οπαδούς του σκληρού ήχου μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία αναμιγνύοντας κάποια από τα αγαπημένα συγκροτήματα του Ελληνικού κοινού με ορισμένα από τα πιο καυτά και επίκαιρα ονόματα της σύγχρονης μεταλλικής σκηνής.
Πότε: ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Που: ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ
Τι: ROCK ‘EM ALL 2008!!
Αγοράστε τώρα τα εισιτήριά σας στην τιμή των 55 ευρώ! Η έκπτωση ισχύει για τα 1.000 πρώτα εισιτήρια.
Doors Open: 15:00
Έναρξη
: 17:00

Παραγωγή: Music Box Productions
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6465000
url: www.rockemall.gr
Τιμές Εισιτηρίων:
Προσφορά (για τα 1000 πρώτα εισιτήρια): 55 ευρώ
Προπώληση: 60 ευρώ
Ταμείο: 65 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων:
Αθήνα: Village Cinemas, Virgin Megastores, Fnac, Ticket House, Ticket Pro Θεσσαλονίκη: Metropolis, PMW, Musicland



Την Κυριακή 20 Ιουλίου για πρώτη φορά ένα φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο αγαπημένο συναυλιακό στέκι της Αθήνας, το θέατρο Λυκαβηττού!
Στόχος του Φεστιβάλ είναι να προσφέρει στους πολυπληθείς οπαδούς του σκληρού ήχου μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία αναμιγνύοντας κάποια από τα αγαπημένα συγκροτήματα του Ελληνικού κοινού με ορισμένα από τα πιο καυτά και επίκαιρα ονόματα της σύγχρονης μεταλλικής σκηνής.
Αποτέλεσμα αυτής της αλχημείας είναι ένα line up για όλα τα γούστα:
Venom
Iced Earth
Lacuna Coil
Meshuggah
Moonspell
Pain of Salvation

Το "Rock ‘Em All Festival" συστήνεται για πρώτη φορά σε όλους σας και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις! Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 20 Ιουλίου στο θέατρο Λυκαβηττού σε μια γιορτή του σκληρού ήχου.


Αναλυτικότερα:
Venom
11 ολόκληρα χρόνια μετά την μοναδική τους εμφάνιση στην Ελλάδα, 11 χρόνια αδικαιολόγητης απουσίας από τα συναυλιακά δρώμενα της χώρας μας ένα από τα μεγαλύτερα metal συγκροτήματα όλων των εποχών θα βρεθεί στη σκηνή του Λυκαβηττού.

Οι Venom δημιουργήθηκαν το 1979 και σήμερα θεωρούνται ως η πρώτη extreme metal μπάντα όλων των εποχών. Χιλιάδες συγκροτήματα επηρεάστηκαν από τη μουσική και την κουλτούρα των Venom. Μερικά από αυτά είναι οι Megadeth, οι Slayer αλλά και οι Metallica, οι οποίοι άνοιγαν τις συναυλίες των Venom το 1980.

Iced Earth
O Matt Barlow επέστρεψε στους Iced Earth!!! Η είδηση έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων και σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό στους φίλους του συγκροτήματος. Μπορεί ο «πολύς» Tim "Ripper" Owens (Ex-Judas Priest) να κρατούσε επάξια τη θέση του τραγουδιστή, όμως Iced Earth και Matt Barlow είναι δυο έννοιες συνυφασμένες που η μια δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την άλλη.

Και αν η επιστροφή του Matt Barlow είναι από μόνη της σημαντικό νέο, ο ερχομός των Iced Earth στην Ελλάδα αποτελεί σίγουρα το γεγονός της χρονιάς για την ελληνική metal κοινότητα.

Το συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το καινούριο του album "Revelation Abomination (Something Wicked Part 2)" μέχρι το τέλος του 2008. Μια πρώτη γεύση θα πάρουμε με το single "I Walk Among You" που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούνιο.

Lacuna Coil
Οι Lacuna Coil δημιουργήθηκαν το 1994 σαν Gothic Metal μπάντα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Paradise Lost, οι Tiamat, οι Anathema κ.α.
Τον Ιούλιο οι Lacuna Coil θα βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, καθότι μας επισκέπτονται όντας τόσο στην εμπορικότερη όσο και στην ποιοτικότερη φάση της καριέρας τους. Αλλώστε μια γυναικεία παρουσία σε ένα metal φεστιβάλ κρίνεται πλέον απαραίτητη, πόσο μάλιστα όταν αυτή η παρουσία είναι απόλυτα θελκτική και ακούει στο όνομα Cristina Scabbia.

Meshuggah

Οι Meshuggah δημιουργήθηκαν το 1987 και από τότε καταφέρνουν να ταράζουν τα θεμέλια του σκληρού ήχου με κάθε τους νέα κυκλοφορία. Οι αλλοπρόσαλλες μα πάντα ευρηματικές συνθέσεις τους έχουν επηρεάσει από τους Metallica και τους Deftones, μέχρι τους Tool και τους Dream Theater.

Ένα μόνο άκουσμα φτάνει για να πείσει και τον πιο ανυποψίαστο ακροατή πως οι Meshuggah παραμένουν το πιο εξωγήινο συγκρότημα του πλανήτη. Απείθαρχοι ρυθμοί και εξωπραγματικές μελωδίες εναλλάσσονται αναδεικνύοντας τον πειραματισμό σ’ όλο του το μεγαλείο.

Τον Ιούλιο, ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα της ελληνικής σκηνής θα ικανοποιηθεί καθώς οι Meshuggah, επίκαιροι όσο ποτέ, θα βρεθούν στο θέατρο Λυκαβηττού για το live της χρονιάς.

Moonspell

Άλλο ένα συγκρότημα που μας εντυπωσίασε φέτος με το καινούριο του album, θα βρεθεί στην Αθήνα στα πλαίσια του "Rock ‘Em All Festival". Οι άρχοντες του σκότους Moonspell, με τις στοιχειωμένες συνθέσεις και την επιβλητική σκηνική τους παρουσία, θα δώσουν σάρκα και οστά στους χειρότερούς μας εφιάλτες.

Οι πορτογάλοι dark metallers μας επισκέπτονται έχοντας στις αποσκευές τους ένα από τα καλύτερα album της χρονιάς και ίσως το καλύτερο της καριέρας τους. Την Κυριακή 20 Ιουλίου σκοτεινά σύννεφα θα σκεπάσουν το λόφο του Λυκαβηττού και οι Moonspell θα αναλάβουν να στοιχειώσουν μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα.

Pain of Salvation

Οι Pain of Salvation δεν χρειάζονται συστάσεις, το Ελληνικό κοινό έχει απολαύσει τα live τους ουκ ολίγες φορές και θα συνεχίσει να τα απολαμβάνει για πολύ καιρό ακόμα.

Οι Pain of Salvation έχουν τη στόφα μεγάλου συγκροτήματος και όλο το μέλλον μπροστά τους για να το αποδείξουν. Όποιος τους έχει δει live ή έχει ακούσει μια δισκογραφική τους δουλειά το ξέρει ήδη και θα βρίσκεται στο θέατρο Λυκαβηττού στις 20 Ιουλίου. Όποιος δεν τους ξέρει, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά ένα πραγματικά σημαντικό συγκρότημα που η θέση του στο line up σίγουρα το αδικεί.