"Ο Πηνειός και πάλι στην Πλατεία Συντάγματος"

04.06.2008
Ο ποταμός Πηνειός, όπως κάθε χρόνο, ταξιδεύει σ’ ολόκληρη την Ελλάδα κάνοντας μια μικρή στάση στην πλατεία Συντάγματος την Τρίτη 3 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ.
Ο ποταμός Πηνειός, όπως κάθε χρόνο, ταξιδεύει σ’ ολόκληρη την Ελλάδα κάνοντας μια μικρή στάση στην πλατεία Συντάγματος την Τρίτη 3 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. Σκοπός να ευαισθητοποιήσει αλλά και να συναντήσει 'συμμάχους' εκείνων που ανησυχούν για τη φύση και τον πολιτισμό.

Το Φεστιβάλ Πηνειού, που έχει γίνει πλέον θεσμός στη χώρα μας, συνδιοργανώνεται από 56 τοπικούς φορείς, με τη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στις όχθες του ποταμού Πηνειού και φιλοξενεί κάθε χρόνο 150.000 επισκέπτες σ’ ένα χώρο που προσφέρεται για εναλλακτικό τουρισμό, ψυχαγωγία και αναψυχή.

Το Φεστιβάλ Πηνειού κάνει και φέτος στάση στο κέντρο της Αθήνας με ένα ιδιαίτερο δρώμενο και με τη συνοδεία μουσικής και τραγουδιών, θέλοντας να γνωστοποιήσει το πρόγραμμά του στους Αθηναίους προσκαλώντας τους στις όχθες του Πηνειού από 15 έως 22 Ιουνίου σε μια γιορτή πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Σας περιμένουμε στην πλατεία Συντάγματος στη γωνία Ερμού και Νίκης για να σας διασκεδάσουμε και να σας φιλέψουμε παραδοσιακά εδέσματα του τόπου μας.