Σωτηρία και Πάνος στο Cabaret Voltaire

01.06.2008
Η Σωτηρία Λεονάρδου είναι μια cult persona, καθώς ισορροπεί ανάμεσα στο θέατρο και το τραγούδι, πολλά χρόνια. Η μουσικοθεατρική παράσταση -Roots, Rock, Rebetiko? που μας προτείνει σε συνεργασία με τον συνθέτη και τραγουδιστή Πάνο Φορτούνα, κρύβει μια έκπληξη.
Τι: ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ & ΠΑΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑΣ στη μουσικοθεατρική παράσταση "ROOTS, ROCK, REBETIKO + THEATER"
Πότε: Σάββατο 31 Μαΐου
Πού: Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30 - Μεταξουργείο
Τηλ.: 210 5227046

Η Σωτηρία Λεονάρδου είναι μια cult persona, καθώς ισορροπεί ανάμεσα στο θέατρο και το τραγούδι, πολλά χρόνια. Η μουσικοθεατρική παράσταση "Roots, Rock, Rebetiko" που μας προτείνει σε συνεργασία με τον συνθέτη και τραγουδιστή Πάνο Φορτούνα, κρύβει μια έκπληξη.

Στο πρώτο μέρος, η Σωτηρία μάς παρουσιάζει ένα μικρό θεατρικό μονόλογο του συγγραφέα Γιώργου Χρονά, με τίτλο «Το βελούδινο υπόγειο της Γιώτα Γιάννα», σε σκηνοθεσία Αντώνη Μποσκοΐτη.

Και στο δεύτερο μέρος, το μουσικό ζευγάρι, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι, από το Manhattan του Cohen στα Εξάρχεια του Νικόλα Άσιμου και από την Προύσα στην Ινδία, με σκωπτική rock - ethnic διάθεση και ηλεκτρικά ρεμπέτικα.

Μαζί τους μια νέα φωνή, η Ευδοκία Χρυσοβέργη και πέντε εξαιρετικοί μουσικοί. Ο κύκλος των παραστάσεων "Roots, Rock, Rebetiko", συνδυάζεται και με την παρουσίαση του νέου δίσκου του Πάνου και της Σωτηρίας, που ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, με τίτλο «Παράξενος Κόσμος» και ο οποίος προέκυψε από την διασκευή στα ελληνικά του βραβευμένου με όσκαρ τραγουδιού του Bob Dylan "Things have changed".