Η αστυνομία διέκοψε live των Kasabian!

15.09.2011
Οι Kasabian εκτός από τα κανονικά τους live ανεβαίνουν στους ουρανοξύστες με διάφορους fashionistas και σπάνε τα νεύρα της αστυνομία. Στην τελευταία τους εμφάνιση πριν τρεις μέρες παίξανε στην ταράτσα του Slylight West πλαίσια του New York fashion week για να γιορτάσουν τα

Οι Kasabian εκτός από τα κανονικά τους live ανεβαίνουν στους ουρανοξύστες με διάφορους fashionistas και σπάνε τα νεύρα της αστυνομία. Στην τελευταία τους εμφάνιση πριν τρεις μέρες παίξανε στην ταράτσα του Slylight West πλαίσια του New York fashion week για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια της φίρμας Mulberry αλλά κάνανε περισσότερη φασαρία απ ότι θα έπρεπε κι εμφανίστηκε η αστυνομία.

Οι κύριοι με τα μπλε τους έκαναν παρατήρηση για την ένταση της μουσικής και διέταξαν να χαμηλώσουν τα ντεσιμπέλ αλλά δεν πτοήθηκε κανείς. Είχαν και δεύτερη επιδρομή ακόμα πιο αγριεμένη την ώρα που η μπάντα έπαιζε το θέμα των Ghostbusters οπότε ταίριαζαν απόλυτα με το σκηνικό. "Η αστυνομία της Νεάς Υόρκης σε συναυλία των Kasabian; ήταν η πρώτη φορά που μας συνέβη κάτι τέτοιο και τη δεύτερη φορά που ήρθαν δε φαίνονταν και τόσο χαρούμενη γιατί νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης ανέβασε την ένταση αντί να τη μειώσει ανέφερε ο frontman των Kasabian, Tom Meighan.

K.Π