Site αφιερωμένο στο Nevermind των Nirvana

15.09.2011
Στα πλαίσια του όλου εορτασμού για τα 20 χρόνια του άλμπουμ των Nirvana, "Nevermind" έγινε αυτό το site αφιερωμένο στη δημιουργία του μ’ ένα ημερολόγιο των καλύτερο στιγμών, τα backstage, την περιοδεία, τη διαδικασία των ηχογραφήσεων , στο πως έφτασε στα ράφια και κατάφερε να πουλήσει τόσα εκατομμύρια δίσκους. Ανάμεσα σε όλα τ' άλλα υπάρχουν και δηλώσεις

Στα πλαίσια του όλου εορτασμού για τα 20 χρόνια του άλμπουμ των Nirvana, "Nevermind" έγινε αυτό το site αφιερωμένο στη δημιουργία του μ’ ένα ημερολόγιο των καλύτερο στιγμών, τα backstage, την περιοδεία, τη διαδικασία των ηχογραφήσεων , στο πως έφτασε στα ράφια και κατάφερε να πουλήσει τόσα εκατομμύρια δίσκους. Ανάμεσα σε όλα τ' άλλα υπάρχουν και δηλώσεις διαφόρων γνωστών ροκάδων που ακούνε στα ονόματα των Eddie Vedder, Alex Turner , Chris Cornell, Flea, Dave Grohl, σχετικά με τον Kurt Cobain και το συγκρότημα γενικά.

λη η επιτυχία μας έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Κάναμε περιοδείες σε clubs των 500-600 ατόμων όταν ο δίσκος είχε γίνει χρυσός. Γυρνούσαμε από πολιτεία σε πολιτεία μέσα σε ένα φορτηγάκι όταν ο δίσκος ήταν πλατινένιος! Εγώ ζούσα ακόμα στον ξενώνα ενός φίλου μου όταν είχαμε πουλήσει 10 εκατομμύρια δίσκους!" λέει κάποια στιγμή ο Grohl και μοιάζουν σαν σενάριο ταινίας για τους σημερινούς rock stars. Τέλος υπάρχει επίσης και μία στήλη όπου μπορούν οι φαν της μπάντας να ποστάρουν φωτογραφίες κα κείμενα.

Κ.Π