Η ραδιοφωνική εκπομπή του Thom Yorke και ο νέος δίσκος των Radiohead

17.10.2011
Όχι ο Thom Yorke μετά το Kings of the Limbs δεν έχει κάτσει ήσυχος. Και μας αρέσει. Ο τελευταίος του ρόλος ήταν αυτός του ραδιοφωνικού παραγωγού στο BBC 6 όπου για ένα δίωρο ανέλαβε τις μουσικές και άφησε το μικρόφωνο στο mute αφού δεν είπε λέξη και δεν υπήρχε κανείς δίπλα του να σχολιάζει.

Όχι ο Thom Yorke μετά το "King of the Limbs" δεν έχει κάτσει ήσυχος. Και μας αρέσει. Ο τελευταίος του ρόλος ήταν αυτός του ραδιοφωνικού παραγωγού στο BBC 6 όπου για ένα δίωρο ανέλαβε τις μουσικές και άφησε το μικρόφωνο στο mute αφού δεν είπε λέξη και δεν υπήρχε κανείς δίπλα του να σχολιάζει. Ανάμεσα σ’ αυτά που έπαιξε ήταν Aplhex Twin , Erykah Badu , J Dilla, Pj Harvey, Flying Lottus , James Blake , Low, Gil Scott-Heron,&Jamie XX,Autechre ,το φανταστικό remix του Burial στο κομμάτι του Yorke And it rained all night κι επειδή θες ν' ακούσεις όλη την εκπομπή το κόκκινο φωτάκι του On air είναι ένα κλικ από εδώ.

Εκτός από την εμπειρία του στα ραδιοφωνικά στούντιο έδωσε συνέντευξη στο Rolling Stone και μαρτύρησε το μυστικό πως οι Radiohead ετοιμάζονται κιόλας να ηχογραφήσουν καινούριο υλικό και μάλιστα Δεκέμβριο ή Ιανουάριο. Θα είχε πλάκα να έχουμε έτοιμα τα καινούρια κομμάτια στις συναυλίες μας του χρόνου. "Δεν ξέρω πώς να το θα τα κυκλοφορήσουμε αλλά θα ήταν καλύτερο να μην το σκεφτόμαστε τόσο πολύ". συπλήρωσε. Και ταυτόχρονα με όλα αυτά, το side project του, οι Atoms of Peace τελείωσαν το άλμπουμ τους αλλά δεν έχουν έτοιμες τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του.

Κ.Π