Χώρισαν οι Thurston Moore και Kim Gordon

17.10.2011
"Δεν υπάρχει κανένα μυστικό (για τον επιτυχημένο γάμο ενώ είμαστε και μέλη της ίδιας μπάντας). Δεν έχουμε πουλήσει ποτέ ο ένας τον άλλον σε τίποτα. Μπορώ άνετα ας πούμε να παίξω με τα παιδιά industrial noise, να καπνίζω χόρτο και να πιω αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά την πραγματικότητα της σχέσης.

"Δεν υπάρχει κανένα μυστικό (για τον επιτυχημένο γάμο ενώ είμαστε και μέλη της ίδιας μπάντας). Δεν έχουμε πουλήσει ποτέ ο ένας τον άλλον σε τίποτα. Μπορώ άνετα ας πούμε να παίξω με τα παιδιά industrial noise, να καπνίζω χόρτο και να πιω αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά την πραγματικότητα της σχέσης. Δεν το ανταλλάζω αυτό με τίποτα. Δε μπορώ να σκεφτώ το πώς και που θα ήμουν χωρίς την επιρροή της Kim και είμαστε όπως κάθε άλλο ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν 30 χρόνια. Είναι μία μοναδική ψυχοσωματική επικοινωνία. Μερικές φορές νιώθω να μου συμβαίνουν πράγματα και ξέρω ότι κάτι συμβαίνει σ’ εκείνη. Έχουμε μεγαλώσει μαζί κατά κάποιο τρόπο."

Ταδε έφη Thurston Moore σε συνέντευξη Spin το 2008. Μετά από 27 χρόνια κι ύστερα από τέτοια πορεία ως Sonic Youth , ο Moore και η Kim Gordon χώρισαν και δεν είναι τίποτα σίγουρο για το τι θα συμβεί με τη μπάντα. Έχουν προγραμματίσει πέντε συναυλίες με αφετηρία την 5η Νοεμβρίου στο Buenos Aires και τελευταίο σταθμό τη Βραζιλία στις 14 Νοεμβρίου και δεν έχει ανακοινωθεί αν θ' ακυρωθούν ή όχι. Αναμονή..

Κ.Π