Μήνυση στους Jay-Z και Kanye West!

19.10.2011
Μπορεί το άλμπουμ Watch the throne των κουμπάρων Jay Z και Kanye West να έχει την καλύτερη παραγωγή, τις πιο πετυχημένες πωλήσεις και ένα glam περιτύλιγμα από κράμα χρυσού αλλά δεν υπολόγισαν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Μία από αυτές είναι τα πνευματικά δικαιώματα για το sample στο κομμάτι The Joy το οποίο προέρχεται από το κομμάτι του Sly Johnson, "Different Strokes".

Μπορεί το άλμπουμ Watch the throne των κουμπάρων Jay -Z και Kanye West να έχει την καλύτερη παραγωγή, τις πιο πετυχημένες πωλήσεις και ένα glam περιτύλιγμα από κράμα χρυσού αλλά δεν υπολόγισαν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Μία από αυτές είναι τα πνευματικά δικαιώματα για το sample στο κομμάτι The Joy το οποίο προέρχεται από το κομμάτι του Sly Johnson, "Different Strokes".

Σύμφωνα με τον Johnson, οι δύο χιπ χόπερς δεν τον ενημέρωσαν ποτέ για να χρησιμοποιήσουν το κομμάτι του ούτε συμφώνησαν σε κάποιο ποσό με αποτέλεσμα να τους στείλει μια πολύ ωραία μήνυση και να λερώσει λίγο τον γυαλιστερό θρόνο τους. Επίσης την περίοδο που ο Kanye ηχογραφούσε το My beautiful dark twisted fantasy είχε συμφωνήσει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο τραγούδι του Sly Johnson για ένα bonus track του δίσκου του κάτι που δεν έγινε ποτέ. Σειρά τώρα έχουν οι δικηγόροι..

K.Π