Ο Brandon Flowers σε εκκλησιαστική καμπάνια!

20.10.2011
Βοήθεια μας. Ο Brandon Flowers μπορεί να ανήκει στην alternative μεριά της rock αλλά κάνει το σταυρό του πριν βγει στη σκηνή και προσεύχεται στο Θεό να γίνουν sold out οι συναυλίες των Killers. Για όσους δεν το ξέρουν ο Flowers είναι Μορμόνος και συμμετείχε σε μία εκκλησιαστική καμπάνια στην οποία μιλάει για το πόσο τον έχει βοηθήσει που μεγάλωσε πηγαίνοντας πολύ συχνά

Βοήθεια μας. Ο Brandon Flowers μπορεί να ανήκει στην alternative μεριά της rock αλλά κάνει το σταυρό του πριν βγει στη σκηνή και προσεύχεται στο Θεό να γίνουν sold out οι συναυλίες των Killers. Για όσους δεν το ξέρουν ο Flowers είναι Μορμόνος και συμμετείχε σε μία εκκλησιαστική καμπάνια στην οποία μιλάει για το πόσο τον έχει βοηθήσει που μεγάλωσε πηγαίνοντας πολύ συχνά στην εκκλησία και πόσο σημαντικό ήταν γι αυτόν να παντρευτεί μικρός.

Η rock μουσική έχει συνδεθεί πολλές φορές με το σεξ και το χρήμα και υπάρχουν πολλά στερεότυπα που την ακολουθούν αλλά συνειδητοποίησα νωρίς ότι δεν ήταν αυτός ο δρόμος για μένα λέει ο frontman των Killers στο βίντεο και συνεχίζει αναφέροντας πως νευριάζει όποτε ο ατζέντης τους κλείνει συναυλίες για πολύ καιρό και δεν βλέπει την οικογένεια του. Δες στο βίντεο ένα καλό παιδί από σπίτι να μιλάει 4 λεπτά για το σωστό το δρόμο..

Κ.Π