"Shakira Live from Paris": κυκλοφορεί!

03.11.2011
Μετά την κορύφωση της sold out παγκόσμιας περιοδεία της, η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, η Shakira αναμένεται να κυκλοφορήσει το “Shakira, Live From Paris” στις 5 Δεκεμβρίου

Μετά την κορύφωση της sold out παγκόσμιας περιοδεία της, η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, η Shakira αναμένεται να κυκλοφορήσει το “Shakira, Live From Paris” στις 5 Δεκεμβρίου. Αυτό το DVD είναι μια special live συναυλία που ο κάθε fan πρέπει να έχει και η οποία γυρίστηκε στο Palais de Bercy, του Παρισιού στην Γαλλία και θα είναι διαθέσιμη σε τρείς διαφορετικές μορφές, DVD + live audio CD, DVD και Blue-Ray. Θα περιέχει όλα τα παγκόσμια hits της όπως τα “Waka Waka (This Time for Africa)”, “Hips Don’t Lie” και “Whenever, Wherever”. Οι fans θα ζήσουν μια μοναδική Shakira εμπειρία αφού θα έχουν πρόσβαση σε υλικό από τα παρασκήνια.

Η πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της Σακίρα (Shakira) ήταν μια από τις δημοφιλέστερες περιοδείες για την σεζόν 2010-2011 με τις New York Times να παρουσιάζουν την τραγουδίστρια ως star “At the Garden, Shakira is a Star...” και η Hollywood Reporter να περιγράφει το show της σαν “A magnificent parade of light and music” ενώ οι Los Angeles Times έγραψαν “Shakira was carrying out a plan, skillfully and with no shortage of superstar charisma”.

Η περιοδεία “The Sun Comes Out”, ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2010 από το Montreal του Καναδά και ολοκληρώθηκε μόλις πριν δύο εβδομάδες στο San Juan του Puerto Rico. Η Σακίρα πραγματοποίησε 112 shows σε 42 χώρες και πάνω από 100 πόλεις στον κόσμο. Εκτιμάται ότι το κοινό που την είδε ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια.

Το “Shakira, Live From Paris” DVD και Blue-Ray θα περιέχει είκοσι-δύο τραγούδια και το live audio CD το οποίο θα είναι μέρος του CD/DVD θα περιέχει είκοσι live τραγούδια.

Μετά το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας της Σακίρα τον προηγούμενο μήνα, επίσημα ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται σε διοικητική θέση στην συμβουλευτική επιτροπή του προέδρου Barack Obama για την Ισπανική εκπαίδευση. Την επόμενη εβδομάδα θα τιμηθεί με ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame στην κατηγορία της ηχογράφησης και επίσης θα είναι το "The 2011 Person of the Year" από την Latin Recording Academy, κατά την διάρκεια των 12th Annual Latin Grammy Awards.

Tracklisting

Pienso en Ti

Why Wait

Te Dejo Madrid

Si Te Vas

Whenever Wherever

Inevitable

Nothing Else Matters

Despedida

Gypsy

La Tortura

Ciega Sordomuda

Underneath Your Clothes

Gordita

Sale el Sol

Las de la Intuicion

Loca

She Wolf

Ojos Asi

Antes de las Seis

Je L'Aime a Mourir

Hips Don't Lie

Waka Waka