Νέο κομμάτι από Μαντόνα! (Update)

09.11.2011
Έτσι επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως, λέγαμε πριν λίγες μέρες ότι η Madonna θα έχει στο crew της για τον καινούριο της δίσκο μαζί με τον William Orbit, τη Nicki Minaj και τη MIA και πως θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012. Δεν υπάρχει κανένα teaser ή πρόμο βίντεο με κάποια δευτερόλεπτα από κάποιο τραγούδι και το θέμα που έχει αναστατώσει σήμερα τα site και το youtube είναι η διαρροή ενός demo του κομματιού "Give me all your love".

Έτσι επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, λέγαμε πριν λίγες μέρες ότι η Madonna θα έχει στο crew της για τον καινούριο της δίσκο μαζί με τον William Orbit, τη Nicki Minaj και τη MIA και πως θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012. Δεν υπάρχει κανένα teaser ή πρόμο βίντεο με κάποια δευτερόλεπτα από κάποιο τραγούδι και το θέμα που έχει αναστατώσει σήμερα τα site και το youtube είναι η διαρροή ενός demo του κομματιού "Give me all your love".

Κι εκεί που πας να τα ακούσεις μες την περιέργεια και ον ενθουσιασμό κάτι δεν σου πάει καλά. Γιατί πολλές φορές την έχεις πατήσει με τις απάτες διαφόρων που θέλουν να γεμίσουν views σε ψεύτικα βίντεο. Υπάρχει μια μικρή αμφιβολία πως αυτό που ακούγεται είναι ψεύτικο ή ότι είναι παλιότερη ηχογράφηση αφού η φωνή της θυμίζει τις παλιές εποχές όταν ήταν στα όρια του νιαουρίσματος και η μελωδία είναι σαν να βρίσκεται κάπου στα 80’s. Πατήστε το play και βγάλτε συμπεράσματα…

UPDATE: Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαντόνα εξοργίστηκε με τη διαρροή του κομματιού της "Give me all your love" και σύμφωνα με το twitter status του μάνατζερ της Guy Oseary , είπε πως οι πραγματικοί της φαν δεν θα το έκαναν ποτέ μια τέτοια κίνηση κι όποιος είναι υπεύθυνος γ'ι αυτό καλύτερα να το σταματήσει. Επισης ο Oseary πρόσθεσε πως το κομμάτι κανονικά θα έχει τις συμμετοχές της Νίκι Μινάζ (Nicki MInaj) και MIA και παρ' όλη την ανατάτωση που τους προκάλεσε η ιστορία με το demo, είναι πολύ χαρούμενος για τις θετικές αντιδράσεις όσων το άκουσαν.

K.Π