Τι συνέβη στην τελευταία εμφάνιση της Αγκιλέρα;

30.01.2012
Για κάποιους που εδώ και πολύ καιρό που έχει χαλάσει η εξωτερική της εμφάνιση κι έχει πάρει πολλά κιλά παραπάνω, ήταν μια ατυχής εμφάνιση και λίγο προκλητική για την περίσταση χωρίς να προσέχουν ότι η φωνή της έφτασε στο πικ μ ένα τραγούδι-σήμα κατατεθέν της soul. Για τους υπόλοιπους ήταν από τις καλύτερες και πιο δυνατές περφόρμανς που έχει δώσει τελευταία θυμίζοντας γι άλλη μια φορά της διαφορά κλάσης στις «μαύρες» φωνή της λευκής ποπ.

Για κάποιους που εδώ και πολύ καιρό που έχει χαλάσει η εξωτερική της εμφάνιση κι έχει πάρει πολλά κιλά παραπάνω, ήταν μια ατυχής εμφάνιση και λίγο προκλητική για την περίσταση χωρίς να προσέχουν ότι η φωνή της έφτασε στο πικ μ' ένα τραγούδι-σήμα κατατεθέν της soul. Για τους υπόλοιπους ήταν από τις καλύτερες και πιο δυνατές περφόρμανς που έχει δώσει τελευταία θυμίζοντας γι άλλη μια φορά της διαφορά κλάσης στις «μαύρες» φωνή της λευκής ποπ.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) ήταν μία από τους παρευρισκόμενους στην κηδεία της Έτα Τζέιμς (Etta James) στην City of Refuge Church στη Gardena, και μετά τον Στίβι Γουόντερ( Stevie Wonder) τραγούδησε Live το κλασσικό κομμάτι, At last μετά από επιθυμία της οικογένειας της Τζέιμς. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία αφού έχει πει επανειλημμένα κομμάτια της μεγάλης Έτα, είχαν τραγουδήσει μαζί το Something’s got a hold on me και στο τέλος του τραγουδιού δήλωσε «Απ όλες τις τραγουδίστριες που έχω ακούσει, ήταν η μόνο μίλησε κατευθείαν στην ψυχή μου». Μπορεί να σου φανεί υπερβολική σε μερικά σημεία αλλά σίγουρα δε θα το προσέξεις ούτε στιγμή όπως επίσης ούτε αυτό το αγνώστου προελεύσεως καφέ υγρό που τρέχει στα πόδια της...

Κ.Π