Έρχονται νέοι Kings of Leon;

16.02.2012
Το σόι Φόλογουιλ (Followil) υποτίθεται ότι είχαν τη φήμη των καλών παιδιών στη μουσική φάμπρικα που παρ όλη τη ροκιά και όλη την επιτυχία έχουν βάλει στεφάνια πάνω από τα κεφάλια τους και πηγαίνουν στην εκκλησία όλοι μαζί. Όμως το 2010 χάλασε όλη η εικόνα που είχαμε φτιάξει γι αυτούς και τα φωτοστέφανα κάηκαν κάπου στη σκηνή όταν ο frontman τους Κάλεμπ Caleb) στη

Το σόι Φόλογουιλ (Followil) υποτίθεται ότι είχαν τη φήμη των καλών παιδιών στη μουσική φάμπρικα που παρ όλη τη ροκιά και όλη την επιτυχία έχουν βάλει στεφάνια πάνω από τα κεφάλια τους και πηγαίνουν στην εκκλησία όλοι μαζί. Όμως το 2010 χάλασε όλη η εικόνα που είχαμε φτιάξει γι αυτούς και τα φωτοστέφανα κάηκαν κάπου στη σκηνή όταν ο frontman τους Κάλεμπ Caleb) στη συναυλία τους στο Ντάλας δηλαδή στη μέση της περιοδείας τους έπαθε κρίση πανικού και θεώρησε ότι ήταν πολύ κουρασμένος για να συνεχίσει το tour.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας μεγάλος τσακωμός μεταξύ τους και τα υπόλοιπα μέλη να θέλουν να τον διώξουν από τη μπάντα και να τον πιέζουν να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Τώρα ο ντράμερ τους Nathan δήλωσε στο MTV πως τα πράγματα στο συγκρότημα έχουν φτιάξει και ότι έχουν καινούριες ιδέες για καινούριο υλικό. Eίναι πολύ πιθανή η επίσκεψη τους στο στούντιο τους επόμενους έξι μήνες. Κι όχι σ ένα τυχαίο αλλά στο νέο που έχουν αγοράσει στο Nashville μ' εκείνον να προσθέτει ότι δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα όσο το παρουσίαζαν τα ΜΜΕ.

Κ.Π