Νέοι Callas προσγειώνονται στο Six Dogs

16.02.2012
Οι Callas μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του αλμπουμ τους "Objekt" στην Αγγλία όπου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές απο περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως τα UNCUT, WIRE, ARTROCKER, BBC 6- Steve Lamacq, RESONANCE, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στο Six d.o.g.s σε μια βραδιά όπου για πρώτη φορά θα παίξουν και καινούργια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Οι Callas μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του αλμπουμ τους "Objekt" στην Αγγλία όπου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές απο περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως τα UNCUT, WIRE, ARTROCKER, BBC 6- Steve Lamacq, RESONANCE, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Six d.o.g.s σε μια βραδιά όπου για πρώτη φορά θα παίξουν και καινούργια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους.

ARTROCKER – 5/5, “a blidingly good record”

UNCUT – 3/5, “there s no arguing with their ear for a punk pop hook”

BBC 6 – Steve Lamacq – “ferocious”

WIRE – "best sleeves received"

Οι MicrοοndaS είναι μια toy band του κέντρου της πόλης. Σχηματίστηκαν κατά το πρόσφατο παρελθόν και αποτελούνται απο τούς Παναγιώτη Παρασκευαϊδη, Βάσια Μπακογιάννη, και Betamin. Aγαπούν τις b-movies, τούς περίεργους ήχους, και τα καταστήματα ηλεκτρονικών αξεσουάρ. Γράφουν και παίζουν τη μουσική τους σε ένα μικρό σαλόνι, με την (μηδενική) ανοχή των γειτόνων, και έχουν βαφτίσει τον ήχο τους “chamber rock ‘n’ roll”.

Στο six dogs θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του ough! Sunday Tapes (σε παραγωγή Sonic Playground), και θα παρουσιάσουν υλικό που μόλις βγήκε απο τη χύτρα ταχύτητος. http://microondasnoise.blogspot.com

Info

Που: six d.o.g.s,Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr

http://www.thecallas.com