Η Μινάζ έβρισε άσχημα χιλιάδες θαυμαστές της!

21.08.2012
Η 29χρονη τραγουδίστρια ύστερα από την ακύρωση συναυλιών της εξοργίστηκε από σχόλια θαυμαστών της και τους έγραψε τα χειρότερα!

Τα νεύρα της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) δεν είνα και πολύ καλά τελευταία απ ότι φαίνεται και αν ακυρώσει κι άλλη Live εμφάνιση της καλό θα ήταν να μην τολμήσεις να της πεις τίποτα ούτε γι’ αστείο. Η 29χρονη ράπερ(εντάξει τυπικά) αναγκάστηκε ν ακυρώσει τελευταία στιγμή την εμφάνιση της στο V festival και στη συνέχεια εκείνη στο Σίδνεϊ λόγω προβληματων στη φωνή της και όταν άρχισαν να την κοροδιέυουν στο twitter ξεκίνησε ο πόλεμος.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τους αληθινούς μου φανς που κατάλαβαν γιατι δε μπορούσα να εμφανιστώ στο v festival και στο Δουβλίνο. Αν έχετε να πείτε κάτι αρνητικό, σας παρακαλώ φάτε σκ**** και πεθάνετε- είμαι άνθρωπος κι εγώ.» τουίταρε και δεν σταμάτησε εκεί.

Πρόσθεσε πως ήταν στα όρια να χάσει τη φωνή της τελείως , παραλίγο να μπει χειρουργείο για επέμβαση στις φωνητικές της χορδές κι όποιος δεν το πιστεύει... «η μητέρα του είναι π******» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως δεν θ’ αφήσει κανέναν να την κάνει να αισθανθεί χάλια για ένα θέμα υγείας( με hashtag #killyaf*ckingself") .

Εκτός διαδικτύου και σε πιο ήρεμο κλίμα, η Μινάζ είναι στις συζητήσεις για να γίνει η καινούρια κριτής του American Idol δίπλα στη Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την παραγωγή σχεδόν 100% πως θα υπογράψει με το κανάλι Fox.

Πριν απο εκείνη, είχαν ακουστεί τα ονόματα των Αλάνις Μόρισετ(Alanis Morissette), Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharell Williams), Νικ Τζόνας (Nick Jonas) και P. Diddy αλλά δεν έφτασε κανείς τόσο κοντά στο τραπέζι των κριτών. Δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα επίσημαοπότε είαμστε σε αναμονή.

Κ.Π