Σακίρα και Γκόμεζ οι πιο επικίνδυνες σταρ του διαδικτύου!

11.09.2012
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι δύο διάσημες τραγουδίστριες μεγαλώνουν τα ποσοστά ιών στους υπολογιστές.

Την επόμενη φορά που θα ψάξεις αγαπημένη σου σταρ στο ίντερνετ κι ειδικά με συνοδευτικές επεξηγήσεις για να κάνεις πιο εύκολη τη δουλειά για το google, καλύτερα να τσεκάρεις ποιες τραβάνε τους ιούς πάνω τους.

Η εταιρία Mc Afee που ειδικεύεται στην προστασία των υπολογιστών από ιούς και spam εκπλήξει που ανατινάζονται μπροστά σου, έδωσε την καινούρια τοπ δεκάδα με τους πιο επικίνδυνους διάσημους στο διαδίκτυο.

Αν δίπλα τους γράψεις φράσεις όπως free download ή nude pics, αυξάνεις τις πιθανότητες να πάθει ζημιά το μηχάνημα που έχεις μπροστά σου και κατά 12.6% θα σε οδηγήσουν σ' επιβλαβή sites. Με μία γρήγορη ματιά βλέπεις ότι οι ωραιότερες γυναίκες αυτού του πλανήτη είναι ικανές να ξεκάνουν κάθε τσιπάκι στον υπολογιστή σου. Το να πληκτρολογείς ονόματα Λατίνων είναι συνώνυμο της φράσης «τη βρίσκω με το ρίσκο» αφού είναι στο νούμερο 3 είναι η Έβα Μέντες (Eva Mendes), στην επόμενη η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez), λίγο παρακάτω στην έβδομη θέση η Σακίρα (Shakira) και τη φανέλα του 9 φοράει η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek).

Επίσης, οι μαθητές που έχουν αποφοιτήσει με άριστα από το Χόγκουαρτς σε στέλνουν κατευθείαν στη φωλιά του Κούκου, κάτι που το μαρτυράει η πρωτιά της Έμα Γουότσον( Emma Watson) ενώ οι μουσικοί δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο φαίνονται. Τα τοπ μοντέλα είναι εκτός των δέκα επίφοβων σελέμπριτι αλλά δεν παύουν να σε απειλούν κι επίσης οι άντρες εκτός του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) που είναι στο νούμερο 13 είναι τελικά αθώοι.

Αναλυτικά η λίστα:

  1. Έμα Γουότσον (Emma Watson)
  2. Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel)
  3. Έβα Μέντες (Eva Mendes)
  4. Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez)
  5. Χάλι Μπέρι (Halle Berry)
  6. Μέγκαν Φοξ (Μέγκαν Φοξ)
  7. Σακίρα (Shakira)
  8. Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz)
  9. Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek)
  10. Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara)

Κ.Π