Τζάστιν Μπίμπερ: "Θέλω να με βλέπετε σαν ενήλικα πια!"

12.09.2012
O 18χρονος τραγουδιστής νιώθει πλέον πως είναι ένας ώριμος ενήλικας και όχι ένα teen είδωλο.

Αν νόμιζες ότι είναι λίγα 18 χρόνια για να χωρέσουν σε δύο βιβλία και μία ταινία ώστε να μην γλιτώσουμε ποτέ από την bieberική υστερία τότε απατάσαι οικτρά. Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) έκανε δύο μεγάλες ανακοινώσεις στη συνέντευξη του με τον Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) στα πλαίσια της προώθησης του καινούριου του άλμπουμ Believe, για να μην τον βλέπεις από δω και πέρα ως ένα ακόμα 18χρονο είδωλο.

Η πρώτη δήλωση ήταν πως θα ετοιμάζει και δεύτερη βιογραφία του Just getting started για να δώσει όπως είπε την ευκαιρία στους φανς το να μάθουν για τα παιδικά του χρόνια και να μιλήσει για την μητέρα του η οποία τον μεγάλωσε μόνη της.

«Υπήρχαν πολλά προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει για να με μεγαλώσει στα 18 της χρόνια. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να έχω ένα παιδί τώρα οπότε κάνω ειδική αναφορά σ’ εσένα μαμά γιατί δεν ήταν εύκολο αυτό που πέρασες» ανέφερε κάποια στιγμή και το βιβλίο θα γει στα βιβλιοπωλεία στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το δεύτερο χτύπημα είναι η επιθυμία του να μην τον αντιμετωπίζουν σαν έναν εφηβικό καρδιοκατακτητή αλλά σαν ενήλικα πλέον, κάτι που προσπάθησε να τονίσει με τον καινούριο του δίσκο. Πρόσθεσε ότι τον ενοχλεί πολύ όταν οι άνθρωποι τον έχουν έτσι στο μυαλό τους και θέλει να τους διαψεύσει όταν ακούσουν τα τραγούδια του. Για το τέλος το μεγάλο του όνειρο είναι να κερδίσει ένα βραβείο Grammy και πιστεύει πως θα ήταν πολύ τρελό ν’ άκουγε τα όνομα του στους νικητές. Ναι εντάξει, τρεις ανακοινώσεις τελικά.

Κ.Π