O Κρις Μπράουν έκανε τατουάζ τη χτυπημένη Ριάνα;

12.09.2012
Ο 23χρονος rnb σταρ εμαφνίστηκε σε πάρτυ στο Λας Βέγκας με καινούριο τατουάζ στο λαιμό το οποίο όλοι συνέδεσαν με την άσχημη εικόνα της πρώην του το 2009...

« Ο Κρις είναι η αγάπη της ζωής μου. Ένιωσα ότι έκανε αυτό το λάθος γιατί χρειαζόταν βοήθεια. Το βασικό θέμα για μένα είναι ότι είναι ήρεμος. Είμαι ανήσυχη όταν δεν είναι χαρούμενος ή είναι μόνος. Τον νοιάζομαι και αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να βρίσκει ηρεμία.» Τάδε έφη Ριάνα (Rihanna) στην πιο εξομολογητική συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ, στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey).

Η 24χρονη τραγουδίστρια στα πρόσφατα MTV VMAS έφυγε νικήτρια στην κατηγορία Καλύτερου βίντεο της χρονιάς και όταν κατέβηκε από τη σκηνή φιλήθηκε στο στόμα με τον πρώην της Κρις Μπράουν (Chris Brown) ο οποίος γι άλλη μια φορά να σου θυμίσουμε πως την είχε ξυλοκοπήσει άσχημα το 2009 και του απαγόρευσαν να την πλησιάζει για πολύ καιρό.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, έπεσαν όλοι πάνω του γιατί το καινούριο του τατουάζ στο λαιμό έχει μια γυναικεία μορφή που συνέδεσαν με το χτυπημένο πρόσωπο της Ριάνα. Ο εκπρόσωπος του 23χρονου τραγουδιστή, διέψευσε αμέσως τα πάντα λέγοντας στο TMZ πως πρόκειται για ένα σχέδιο της εταιρίας MAC, συνδέεται με τη μεξικάνικη γιορτή Day of the Dead (Dias de los Muertos) και απεικονίζει μια τυχαία γυναίκα. O ίδιος ο Μπράουν δεν έχει σχολιάσει τίποτα προς το παρόν παρ όλα τα σχόλια που συνεχίζουν να γράφονται.

Κ.Π