Ο Τζάστιν Μπίμπερ με νέο άλμπουμ τέλη Γενάρη

15.01.2013
Ο νέος «Πρίγκιπας της Ποπ» με νέο ακουστικό άλμπουμ!

Ο νέος «Πρίγκιπας της Ποπ», όπως αποκαλούν τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), αναμένεται να χτυπήσει τα ράφια των δισκοπωλείων στις 28 Ιανουαρίου, με το νέο ακουστικό άλμπουμ, BELIEVE ACOUSTIC.

Η νέα του δουλειά, περιλαμβάνει τρία ακυκλοφόρητα κομμάτια, τα “Yellow Raincoat,” των Justin Bieber και Tom Strahle, το “I Would,” καθώς και ένα bonus track ,γραμμένο εξ’ ολοκλήρου από τον ίδιο, το “Nothing Like Us”, που μιλάει για την νεανική αγάπη.

Η ακουστική έκδοση του πολυπλατινένιου άλμπουμ «Believe» θα περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες “Boyfriend”, “As Long As You Love Me” και “Beauty And A Beat” καθώς και 5 ακόμα κομμάτια από το άλμπουμ. Όλα τα ακουστικά κομμάτια είναι αποτέλεσμα σύμπραξης του Τζάστιν με τον κιθαρίστα του Νταν Κάντερ (Dan Kanter).

Τον Οκτώβριο του 2012, έκανε πρεμιέρα στο VEVO, το video clip για το single “Beauty And A Beat” με τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και είχε 10,6 εκατομμύρια views μέσα σε 24 ώρες, ενώ εξαπλώθηκε ταχύτατα και μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Το κανάλι του στο YouTube έχει ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια views, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλος καλλιτέχνης στο παρελθόν.

Ο μεγάλος νικητής των EMA awards (Best Male, Best Pop και Best World Stage), αυτό το διάστημα συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του, που ξεκίνησε το Σεπτέμβρη του 2012, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, αφού μόλις μια ώρα μετά την ανακοίνωση του “Believe World Tour”, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Track List

1. Boyfriend (Acoustic Version)

2. As Long As You Love Me (Acoustic Version)

3. Beauty And A Beat (Acoustic Version)

4. She Don’t Like The Lights (Acoustic Version)

5. Take You (Acoustic Version)

6. Be Alright (Acoustic Version)

7. All Around The World (Acoustic Version)

8. Track 8 (Acoustic Version)