Ο Χολιγουντιανός γόης που απορρίφθηκε από τους Backstreet Boys!

15.01.2013
Ο 32χρονος ηθοποιός που αγαπάνε τα κορίτσια, δεν τραγούδησε ποτέ στο συγκρότημα του Νίκ Κάρτερ. Κι ευτυχώς γιατί τον προτιμάμε στις κινηματογραφικες οθόνες.

Είναι από τους μεγαλύτερους σταρ αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, έχει μπει πολλές φορές στη λίστα με τους ωραιότερους άντρες στον κόσμο, σ ‘εχει κάνει να κλάψεις με μελαγχολικά ημερολόγια και τραγούδια με γιουκαλίλι κι έχει επίσης στο κρεβάτι του την Έβα (Μέντες) της κόλασης.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) θα είχε λίγο διαφορετική πορεία απ αυτή που ξέρουμε αν οι Backstreet Boys τον είχαν προσλάβει ως μέλος της μπάντας τους, όπως είχαν συζητήσει στην αρχή της δημιουργίας τους.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Ο Έι Τζ. Μακ Λιν (A.J McLean) ήταν γείτονες με τον 32χρονο ηθοποιό, μια μέρα ο Ράιαν ο οποίος δεν πίστευε πως θα είχε τέτοια επιτυχία το γκρουπ. του ζήτησε να τον πάρουν στο συγκρότημα. Το πρόβλημα είναι πως ο πρώτος ήταν τόσο πολυάσχολος που τελικά δεν του τηλεφώνησε ποτέ.

« Ράιαν συγνώμη που δεν σου τηλεφώνησα. Αν θελήσουμε κάποια στιγμή ένα έκτο μέλος θα σε καλέσω. Ο τύπος δεν είναι απλά ένας σπουδαίος ηθοποιός και ωραίος άντρας αλλά μπορεί να τραγουδήσει και τέλεια» δήλωσε ο Έι Τζ. στην πρόσφατη (βιντεο)συνέντευξη των BSB στο TMZ αλλά μάλλον είναι λίγο αργά.

Ο Γκόσλινγκ ύστερα από την μεγάλη επιτυχία του Drive και του Ides of March, να προκαλέσει ζημιές στα box offices με την καινούρια του ταινία "Gangster Squad" και να κάνει τα κορίτσια να θέλουν να τον φροντίσουν με το Only God Forgives.Οπότε δύσκολο να σκεφτεί σοβαρά κάποια συνεργασία με τους Backstreet.

Κ.Π