Η Μάιλι Σάιρους ομολογεί ερωτικό όνειρο με την Κέιτι Πέρι!

15.01.2013
Οταν δεν τραγουδάει η Μάιλι Σάιρους φαίνεται ότι απολαμβάνει τα όμορφα ερωτικά της όνειρα με συναδέλφους..

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) παραδέχθηκε στο τουίτερ ότι βλέπει ερωτικά όνειρα με την Κέιτι Πέρι (Katy Perry).

Οταν δεν τραγουδάει η Μάιλι Σάιρους φαίνεται ότι απολαμβάνει τα όμορφα ερωτικά της όνειρα με συναδέλφους.. Και σύμφωνα με το πρόσφατο τουίτ της, ερωτοτροπεί με τη νεαρή συνάδελφό της.

Ονειρευόμουν την @katyperry όλη τη νύχτα...μμμμ.. πέρασα πολύ καλά", έγραψε στους 11 εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν στο μέσο κοινωνικής δικτυωσης, ενώ συνέχισε με υπαινιγμούς ότι στο όνειρο πραγματοποίησαν όσα λέει το κομμάτι της Πέρι “I Kissed a Girl”.

“#cherrychapstick χρειάζεται να σε βλέπω πιο συχνά... μικρό μου ανήθικο κοριτσάκι - Xxxxx“ έγραψε στην Πέρι που αυτό τον καιρό βγαίνει με τον Τζον Μάγιερ (John Mayer).

Τελευταία η Σάιρους φαίνεται ότι περνάει καλά, αφού πρόσφατα έβγαζε φωτογραφίες στο κρεβάτι της με μια χάρτινη μακέτα του Χάρι Στάιλς απο τους One Direction ενώ επίσης πριν λίγες μέρες παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη με την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Η Σάιρους που είναι αρραβωνιασμένη με τον σταρ της ταινίας Hunger Games, Λίαμ Χεμσγουορθ (Liam Hemsworth), μετά από όλα τα παραπάνω, για να καθησυχάσει τον καλό της, που είχε γενέθλια στις 13 Ιανουαρίου, έγραψε "Ειναι τα γενέθλια του μωρού μου σήμερα, οποτε σταματάω να τουιτάρω. Πρέπει να περάσουμε λίο ποιοτικό χρόνο μαζί".

Ε.Σ.