Swing Shoes και Sugahspank στο Σπίτι Coctail bar

16.01.2013
Το Σπίτι καλωσορίζει τη νέα χρονιά με χορευτικά live sessions, ξεκαρδιστικά stand up comedy, χρήσιμα bazaar και πολυσυλλεκτικά dj sets.

Οι Swing Shoes με τη Sugahspank θα εμφανιστούν ζωντανά στο Σπίτι Coctail bar την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Οι Swing Shoes είναι μια ανήσυχη, πολυσυλλεκτική, κεφάτη μπάντα που ξεσηκώνει το κοινό μέσα από ένα ρεπερτόριο που διαρκώς μεταλλάσσεται.

Σχηματίστηκαν το 2006 παίζοντας στο δρόμο ένα μίγμα από swing, gypsy jazz, bossa nova, rock, gospel και παραδοσιακά κομμάτια. Από το 2008 ξεκίνησαν συνεργασία με τις τραγουδίστριες Ειρήνη Δημοπούλου και Sugahspank! παίζοντας κάθε εβδομάδα στο Santa Botella.

Έκτοτε δίνουν συναυλίες σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα (Djangofest I & II, φεστιβάλ κόμικς ΒΑΒΕΛ, Blender festival, Resistance festival, Ιανός, Half Note, Σταυρός του Νότου, Παλλάς με την Joss Stone, Floral, Belafonte κ.α.) και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Την άνοιξη του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους album με τίτλο «Ladies and Gents…Here’s The Swing Shoes» στην Prominence Recordings, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές, ενώ συνέχισαν τις live εμφανίσεις σε χώρους όπως, μεταξύ άλλων, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε μουσικά φεστιβάλ στο Μόναχο και την Κύπρο.


Info:

Που: Σπίτι Cocktail Bar, Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι

Πότε: Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Τηλ. 2106833677

Ώρα έναρξης: 19.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.