Η ερωτευμένη Ριάνα γύρισε επίσημα στον Μπράουν

31.01.2013
Η 24χρονη RiRi έχει συγχωρέσει τον άνθρωπο που προκάλεσε το μίσος όλων των φαν της πριν τέσσερα χρόνια και τον έχει κάνει θεό.

Αν ήταν Άρλεκιν θα είχε ξεπουλήσει και αν ήταν τηλεοπτική σειρά θα είχε σπα΄σει τα μηχανάκια της ακροαματικότητας. Η σχέση της Ριάνα (Rihanna) και του Κρις Μπράουν (Chris Brown) έχει περάσει από πάρα πολλές φάσεις πισωγυρισμάτων και επανενώσεων και τώρα επίσημα πια οι δυο τους είναι μαζί και πάλι.

Η 24χρονη τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, περφόρμερ και ό,τι άλλο μπορεί να μας έχει ξεφύγει, έδωσε την πιο εξομολογητική της συνέντευξη στο Rolling Stone ξεκαθαρίζοντας σε όλους πως «Ακόμη και αν είναι λάθος, θα είναι το δικό μου λάθος", και είναι κάτι περισσότερο τρελή γι αυτόν.

«Όταν έφυγα, ήθελα να μάθει πως είναι να με χάσει. Να νιώσει τις συνέπειες όλου αυτού. Όμως έπρεπε να πω αλήθεια στον εαυτό μου και πραγματικά δεν μπορούσα να θάψω αυτό που ένιωθα. Αποφάσισα λοιπόν ότι είναι πιο σημαντικό για μένα να είμαι ευτυχισμένη και δεν θα επέτρεπα στη γνώμη κανενός άλλου να μπει στη μέση.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε τονίζοντα πως τώρα είναι όλα πολύ διαφορετικά, οι καυγάδες δεν υπάρχουν πια και πως εκτιμούν ο ένας τον άλλον σε τέτοιο βαθμό που δε θέλουν να χάσουν αυτό που έχουν. Αλλά τι θα γίνει σε περίπτωση που επαναληφθεί εκείνη η άσχημη σκηνή του ξυλοδαρμού το 2009 που είχε σοκάρει τους πάντες ; Μόνο τέτοια δε θέλει να τη ρωτάς γιατί προκαλέςι τα νεύρα της.

«Δεν θα το ανεχτώ πια. Αν το κάνει ξανά, ορίστε τι θα του δώσω εγώ: τίποτα. Απλά θα σηκωθώ και θα φύγω, Νομίζετε ότι είμαι εδώ για να συνετίσω τον Κρις; Όχι, όχι, όχι. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, πιστέψτε με. Υπάρχουν τόσοι λόγοι για τους οποίους τον θέλω στη ζωή μου. Δεν είναι το τέρας που νομίζετε όλοι. Είναι καλός άνθρωπος. Έχει φανταστική καρδιά. Είναι δοτικός και τρυφερός. Και έχει και πλάκα. Αυτό μου αρέσει περισσότερο.» ανέφερε από τα ροζ ερωτοχτυπημένα συννεφα κι όπως καταλαβαίνεις είναι περιττά τα σχόλια.

Κ.Π