Η Αντέλ έχει άγχος για τα Οσκαρ!

04.02.2013
Ο σύντροφός της είναι που την ηρεμεί κάθε φορά που εκείνη σκέφτεται τη βραδυά της 24ης Φεβρουαρίου!

Ο αγαπημένος της Αντέλ (Adele) την βοηθάει να ηρεμήσει από το άγχος της για τα επερχόμενα Οσκαρ, στα οποία η νεαρή σταρ θα τραγουδήσει ζωντανά αλλά και είναι υποψήφια με το Skyfall στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού.

Η τελετή στις 24 Φεβρουαρίου πλησιάζει και η Αντέλ αγχώνεται περισσότερο. Η νέα μαμά που απέκτησε τον γιο της με τον Σάιμον Κονέκι ( Simon Konecki) τον Οκτώβριο του 2012, δεν έχει ξεπεράσει τις αγωνίες της για τις δημόσιες εμφανίσεις. "Κάθε φορά που νιώθει νευρικότητα και αγωνία, καλεί στο τηλέφωνο τον Σάιμον αμέσως" γράφει το περιοδικό Closer.

"Μιλάνε συνέχεια και όταν στρεσσάρεται εκείνος της λέει πόσο όμορφη είναι και πόσο τυχεροί που έχουν το όμορφο μωρό τους." Ο Σάιμον την ενθαρρύνει να περασει όσο καλύτερα μπορεί τώρα που είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες και να εκμεταλλευτεί το χρόνο της με τον πιο ωραίο τρόπο περιμένοντας να έρθει η μεγάλη βραδυά. Ξέρει ότι δεν της αρέσει η πολυκοσμία και οι παπαράτσι, αλλά θέλει να την κάνει να βγαινει και να διασκεδάζει για να μην πανικοβάλλεται περιμένοντας τη νύχτα των Βραβείων...

Ε.Σ.