Ο Κρις Μπράουν προκαλεί ξανά επεισόδιο παραμονή των Γκράμι!

11.02.2013
Ο 23χρονος περφόρμερ για να γιορτάσει τέσσερα χρόνια από τον ξυλοδαρμό της πρώην και νυν αγαπημένης του, τράκαρε μ' έναν... τοίχο για να μην τον φωτογραφήσουν οι παπαράτσι.

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) δεν τα πάει καθόλου καλά με τις διοργανώσεις μεγάλων βραβείων κι ειδικότερα με τα Grammy. Τέσσερα χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό της Ριάνα (Rihanna) την παραμονή της απονομής των χρυσών γραμμοφώνων και λίγες μέρες μετά τον άγριο καυγά με τον Φρανκ Όσιαν (Frank Ocean), προκάλεσε ξανά επεισόδιο λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη βραδιά.

Ο 23χρονος τραγουδιστής ενώ οδηγούσε τη μαύρη Πόρσε του στο Los Angeles ,έπεσε ξαφνικά με μεγάλη ταχύτητα πάνω σ’ έναν τοίχο κάνοντας αγνώριστο τ' αμάξι χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο ίδιος κι αργότερα ισχυρίστηκε πως αυτό συνέβη στην προσπάθεια του ν’ αποφύγει τους παπαράτσι που τον κυνηγούσαν επίμονα.

Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε μ’ ένα λευκό κουστούμι κι αγκαλιά με τη Ριάνα (Rihanna) η οποία φορούσε ένα μυστήριο μονόπτερο δίνοντας αφορμή για διάφορα σενάρια κι έδειχναν τόσο ερωτευμένοι που δεν άφησαν κανέναν να σκεφτεί πως πριν κάποιο καιρό η 25χρονη ποπάδικη σταρ είχε πέσει θύμα των νεύρων του.

« Όταν όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, κάτι κακό συμβαίνει. Έχω κουραστεί να μην καταλαβαίνετε τι περνάω από τόσο που ήμουν 19 χρονών. Δε γίνεται να κάθεστε και να μου λέτε να ηρεμήσω. Πότε θα πείτε κάτι καλό για κάτι απ όλα αυτά που κάνω;» είχε γράψει στο twitter του ο Κρις σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα του προσπαθώντας να φτιάξει γι άλλη μια φορά την τσαλαπατημένη εικόνα του.

Κ.Π