"Γουίτνεϊ, ακόμη προσεύχομαι"...

12.02.2013
Σαν χθες ήταν πριν ένα χρόνο που ο κόσμος έμαθε εμβρόντητος για τον τραγικό χαμό της ντίβας της σόουλ.

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και η Νικόλ Σέρτζινγκερ(Nicole Scherzinger) ξεκίνησαν τα μηνύματα - φόρο τιμής στο τουίτερ για την επέτειο τους ενός χρόνου χωρίς τη Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston).

Σαν χθες ήταν πριν ένα χρόνο που ο κόσμος έμαθε εμβρόντητος για τον τραγικό χαμό της ντίβας της σόουλ, που βρεθηκε πνιγμένη στη μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, πριν τα βραβεία Γκράμι.

Δεκάδες μηνυμάτων και φωτογραφιών εμφανίστηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, από συναδέλφους, θαυμαστές, απλό κόσμο, ηθοποιούς και φιλους που θέλησαν να τιμήσουν τη μεγάλη σταρ.

Πρώτη και καλύτερη η φίλη της, Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) που έγραψε "Ειναι 11/2 ... θυμάμαι την υπέροχη φίλη μου. Ειναι ένας χρόνος που την έχασα και ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω. Ο θρύλος της θα ζει για πάντα".

Η πρώην Pussycat Doll Νικόλ Σέρτζινγκερ ανέβασε μια φωτογραφία της Χιούστον στο Ινσταγκραμ και έγραψε "Σαν σήμεα. Πέρασε ένας χρόνος. Θα σ αγαπώ πάντα Γουίτνεί".

Ο σύντροφός της Ρέι ΤΖέι (Ray J) έγραψε στο τουίτερ "Πριν ένα χρόνο έχασα την καρδιά μου. Θα έδινα τα πάντα για να σε ξαναδώ να χαμογελάς. Σ αγαπώ τόσο πολύ και μου λείπεις πολυ περισσότερο σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη Νίπι".

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του καλού της φίλου και παραγωγού Τάιλερ Πέρι (Tyler Perry) που έγραψε στο μπλογκ του "Γουίτνεϊ, ακόμη προσεύχομαι" ενω περιέγραψε τη στιγμή που έφτασε έξω από το ξενοδοχείο και όλα φαινονταν σαν ένα κακόγουστο αστείο.

Εν τω μεταξύ η κόρη της Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina) εθεάθη με τον θετο αδελφό της, με τον οποίο είναι ζευγάρι, Νικ Γκόρντον(Nick Gordon) να μοιράζονται ένα τσιγάρο σε μεγάλα κέφια, ενώ ψωνιζαν για το διαμέρισμά τους.

Τέλος, πριν δύο μέρες η Μπόμπι Κριστίνα ανέβασε στο τουίτερ της ένα ποστ που έγραφε πως στο βιβλίο που εκδίδει η γιαγιά της Σίσι, δεν έχει καμια συμμετοχή, καθώς το θεωρεί προσβολή στη μνήμη της μητέρας της.

Ε.Σ.