Η Κέσα πίνει τα ούρα της!

13.02.2013
Το Ke$ha: My Crazy Beautiful Life θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο στο MTV και θα δείχνει την πραγματική ζωή της εκκεντρικής τραγουδίστριας..

Η Κέσα (Ke$ha) είπε πως μεταξύ άλλων θα τη δούμε να πίνει τα ούρα της, στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει!

Η 25χρονη είπε ότι οι τηλεθεατές θα τη δουν να κάνει πράγματα που δε θα τους αρέσουν. Ο δημοσιογράφος αδελφός της Λάγκαν Σέμπερτ (Lagan Sebert) και ο φίλος του την ακολούθησαν τα τελευταία 2.5 χρόνια και χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι κάνουν, μαγνητοσκοπούσαν τα πάντα, δήλωσε η Κέσα.

"Θα με δείτε να φλερτάρω, να χαϊδεύομαι, να πίνω τα ούρα μου, να πηδάω από κτίρια, από αεροπλάνα να κολυμπάω με καρχαρίες" ειναι μερικά από όσα δήλωσε στο BBC Radio 1, μιλώντας για οσα έρχονται...

"Μου είχαν πει ότι το να πιω τα ούρα μου είναι υγιεινό" δηλώνει η Κέσα, "οπότε όταν κάποιος μου τα πήρε, φώναξα 'είναι δικά μου' και ήπια μια μεγάλη γουλιά! Ηταν απαίσιο οπότε αυτό δεν είναι κάτι που θα επαναλάβω".

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να με εκτιμούν περισσότερο,συνέχισε η 25χρονη σταρ, παρόλο που όπως παραδέχθηκε συνήθως αργεί, δε μυρίζει όμορφα, δεν ειναι κομψά ντυμένη και πολλές φορές της λενε ότι είναι αηδιαστική..

Επίσης ειναι γνωστή για την εμμονή της με το γκλίτερ. Οταν περιοδεύει έχει μαζί της πάντα μία μπανιέρα και ένα υπεύθυνο για το γκλίτερ. Δουλειά του είναι, οπως λέει η ίδια, να της βάζει λάδι σε όλο το σώμα, να γεμίζει γκλίτερ τη μπανιέρα και εκείνη μετά να κάθεται μέσα σ αυτήν μεχρι το λάδι να στεγνώσει και όλο το γκλίτερ να στερεωθεί στο σώμα της...
"Πάντα ξέρουν ποιον αγκάλιασα, ή σε ποια τουαλέτα πήγα.. τα ίχνη μου τα αφήνω μετά παντού. Αν δείτε άντρα με γκλίτερ σημαίνει ότι κάτι έπαιξε μεταξύ μας" είπε μεταξύ άλλων η Κέσα.

Ε.Σ.