Μπίμπερ εναντίον Black Keys!

13.02.2013
Ο 18χρονος τραγουδιστής μπορεί πολύ έυκολα να γίνει αντιπαθής και με την πρόσφατη κόντρα του, μαζεύονται περισσότερες ψήφοι εναντίον του.

Τελικά ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερους haters θα αποκτάει με τη συμπεριφορά του και το αθώο, καλό παιδί της κλισέ πορείας «ξεκίνησε από το μηδέν κι έγινε σταρ» προσπαθεί με ηλίθιους τρόπους να γίνει κουλ. Κάτι τέτοιο φαίνεται και στην τελευταία του κόντρα με τους Black Keys αλλά και στην απελπισία που τον κατέκλυσε επειδή τον απέρριψαν από τα φετινά Grammy στα οποία δεν ήταν υποψήφιος σε καμία κατηγορία.

Στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων, κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε τον ντράμερ της μπάντας, Πάτρικ Καρνει (Patrick Carney) ποια είναι η γνώμη του για τον 18χρονο σταρ κι εκείνος δεν ήταν καθόλου επιεικής. «Είναι πλούσιος, έτσι; Τα Grammy είναι για τη μουσική όχι για τα λεφτά. Κι εκείνος βγάζει πολλά λεφτά. Θα πρέπει να είναι χαρούμενος.” είπε Πάτρικ και τον συμπαθήσαμε λίγο πιο πολύ.

Μόλις ο Τζάστιν έμαθε για τη δήλωση του, δεν το άφησε ασχολίαστο κι έγραψε “The black keys drummer should be slapped around haha (sic)” αλλά προφανώς δεν απασχόλησε κανέναν. Κι ειδικά του Keys που έφυγαν με δύο χρυσά γραμμόφωνα παραπάνω από τη φετινή τελετή απονομής.

Κ.Π