Μακ Κάρτνεϊ για Σάιρους: Έχουμε δει και χειρότερα!

15.10.2013
To πρώην Σκαθάρι υπερασπίζεται τη Μάιλι και δεν θεωρεί πως πρέπει να το κάνουμε και τόσο μεγάλο θέμα.

Την ώρα που το single Wrecking Ball και του καινούριο της άλμπουμ “Bangerz” είναι στις πρώτες θέσεις των περισσότερων charts, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Paul Mc Cartney) τάσσεται υπέρ της Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) προσπαθώντας να ηρεμήσει λίγο την κατάσταση που δεν είναι και η καλύτερη για την ποπ σταρ.

«Δε νομίζω πως ήταν τόσο προκλητικό. Δε μπορούσες να δεις τίποτα. Το είδα από περιέργεια για να τσεκάρω τι ήταν αλλά όταν το κοιτάς σκέφτσαι «Γιατί φωνάζουν όλοι;» Είναι μια νέα κοπέλα- μόνο 20 χρονών- και απλά ξεκινάει την καριέρα της. Κάποιος μου είπε ότι ο κόσμος στον οποίο ζουν άνθρωποι σαν τη Μάιλι είναι γεμάτος θόρυβο οπότε πρέπει να κάνουν κάτι ώστε να ακουστούν περισσότερο. Έχουμε δει χειρότερα απ’ αυτά.» δήλωσε ο 71χρονος τραγουδιστής.

Επίσης συμπλήρωσε για την εμφάνιση της στα βραβεία Mtv πως απλά χόρευε με τον Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) στα βραβεία και πως το κάναμε μεγαλύτερο θέμα απ’ ότι έπρεπε. Το θέμα βέβαια είναι πως any publicity is good publicity γιατί η 20χρονη περφόρμερ η οποία χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χεμσγουορθ (Liam Hemsworth) αυτή τη στιγμή κάνεις τρελές πωλήσεις και δε νομίζουμε να την ενδιαφέρουν και πολύ τα αρνητικά σχόλια.

Κ.Π