Οne Direction: Είμαστε πιο διάσημοι από τους Beatles!

10.02.2014
Ένα από τα μέλη της αγγλικής μπάντας έδωσε συνέντευξη στο Top of the Pops και έβαλε στην ίδια πρόταση την παρέα του με τα Σκαθάρια...

One Direction έχουν εκτιναχθεί στα ύψη. Βρέθηκαν στην πρώτη θέση του US Billboard chart με το “Midnight Memories” κι έγιναν το πρώτο συγκρότημα που έκανε το ντεμπούτο τους στην κορυφή και με τα πρώτα τρίτα άλμπουμ ενώ κατέκτησαν και την πρωτιά και στο UK Official Album chart.

Επίσης εκτός του ότι η περιοδεία τους είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τις εμπορικότερες της περασμένης χρονιάς, ψηφίστηκαν οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του 2013 στα downloads, stream και τις κανονικές πωλήσεις στα μαγαζιά.

Ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) μίλησε στο περιοδικό Top of the Pops για όλη αυτή τη δημοσιότητα που έχουν αποκτήσει και ανέφερε πως έχουν ξεπεράσει και τους Beatles αλλά μόνο για όλα όσα δεν σχετίζονται με τη μουσική (ευτυχώς).

«Μαζευτήκαμε όλου και είδαμε την ταινία που οι Beatles φτάνουν στην Αμερική και για να είμαι ειλικρινής ήταν σαν κι εμάς. Τα κορίτσια, η τρέλα που επικρατούσε όταν κατέβηκαν από το αεροπλάνο. Ήταν ακριβώς το ίδιο όπως όταν φτάσαμε κι εμείς εκεί απλά 50 χρόνια πριν. Φυσικά κανείς από εμάς δεν πιστεύει ότι μπορούμε να συγκριθούμε μουσικά με εκείνους και θα ήμασταν εντελώς χαζοί αν το κάναμε. Όσον αφορά τη φήμη είναι μεγαλύτερη η δική μας αλλά απέχουμε πολύ από τη μουσική τους.» σχολίασε ο 19χρονος ποπ σταρ.

Κ.Π