Ο Ρίκι Μάρτιν περνάει και μόνος του καλά!

10.02.2014
O 42χρονος λατίνος σταρ πανηγυρίζει στο μπαλκόνι του.

Ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) διαψεύδει το ρητό πως οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ και δε φοβάται να δείξει πως περνάει καλά ποστάροντας αυτό το βίντεο στο Instagram από ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του The Voice της Αυστραλίας με το μαυρισμένο και γυμνασμένο σώμα του να προκαλεί ζημιές.

«Είμαι χαρούμενος! Ναι έτσι ακριβώς. Είμαι χαρούμενος!» γράφει στη λεζάντα ο 42χρονος τραγουδιστής ο οποίος χώρισε πρόσφατα από τον Κάρλος Γκονζάλες Αμπέλα (Carlos Gonzalez Abella) και για 20 δευτερόλεπτα απλά μουρμουρίζει κάτι, γυρίζει το iphone γύρω του με την απίστευτη θέα από το μπαλκόνι του να φαίνεται στο φόντο και μαζεύει εκατομμύρια likes.

Είναι για δεύτερη χρονιά κριτής στο talent show δίπλα στην Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) και τον Γουίλιαμ (Will. i.am) και είναι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψε για την καινούρια σεζόν.

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν μια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή για να είμαι ειλικρινής. Είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώσω ξανά αυτό και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα να επιστρέψω. Θέλω πολύ να βρω υπέροχους καλλιτέχνες ,να τους βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ και να μοιραστώ μαζί τους τις εμπειρίες μου. Είχα μια απίστευτη ομάδα πέρσι.» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

Κ.Π