LOVE means LIFE στο artshot

10.02.2014
Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του artshot, η Σοφία Γαϊτάνη παρουσιάζει μια εντελώς καινούρια δουλειά.

Μια χρωματική παλέτα έρχεται να δώσει με ένα δικό της τρόπο τη μίξη των συναισθημάτων εμπνευσμένη από τραγούδια, στίχους, ήχους αλλά και σκέψεις που την ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Σ’αυτή την έκθεση δεν θα λείψει όμως και η χρηστική πλευρά της Σοφίας.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν εικαστικά coffee tables.

Info

LOVE means LIFE

Που: Artshot, Παρθενώνος 29, Ακρόπολη

Πότε: Εγκαίνια Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τηλ. 210 9249219

www.sophiagaitani.gr


Η Σοφία Γαϊτάνη είναι απόφοιτη της σχολής Βακαλό με ειδίκευση στην γραφιστική και τη διακόσμηση. Ξεκινώντας από το περιοδικό ΚΑΤΟΙΚΙΑ συνέχισε στις εκδόσεις Λυμπέρη και σε πολύ μικρή ηλικία ως Creative Art Director στις Αττικές Εκδόσεις σχεδιάζοντας το επαναλανσάρισμα του περιοδικού και το νεανικό περιοδικό . Tην ίδια εποχή σχεδίασε το επαναλανσάρισμα της ιστορικής εφημερίδας ΕΣΤΙΑ. Στη συνέχεια πέρασε στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη όπου συμμετείχε στο σχεδιασμό της επανακυκλοφορίας του περιοδικού ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.
Ακολούθησε η συνεργασία της με την Πήγασος Εκδοτική όπου σχεδίασε την επανακυκλοφορία του περιοδικού ΕΙΚΟΝΕΣ και το γυναικείο περιοδικό ΘΕΛΩ. Παράλληλα συνεργάστηκε ως Creative Art Director με την Hachette Rizzoli. Ανασχεδίασε τα περιοδικά της Τρίαινα Εκδοτική. Πρόσφατα σχεδίασε τις free press εφημερίδες και καθώς και τα βιβλία της σειράς ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και του ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα όπου έχει δημιουργήσει τον προσωπικό της χώρο artshot Παρθενώνος 39 στην Ακρόπολη.
Έργα της φιλοξενήθηκαν στην του 2008.