Κέιτ Μπους: Ξανά σε περιοδεία μετά από 35 χρόνια

21.03.2014
H 55χρονη τραγουδίστρια επιστρέφει στις σκηνές.

Η τελευταία φορά που μπήκε στο στούντιο η Κέιτ Μπους (Kate Bush) ήταν το 2011 όταν ηχογράφησε το άλμπουμ της "50 words to snow" και είχε να κάνει περιοδεία εδώ και 35 χρόνια οπότε η σημερινή ανακοίνωση της θα στείλει πολλούς φανς της στα ταμεία.

Η 55χρονη τραγουδίστρια δήλωσε μέσω το επίσημου site της πως έχει προγραμματίσει να κάνει 15 συναυλίες στην Αγγλία ξεκινώντας από το Hammersmith Apollo του Λονδίνου στις 26 Αυγούστου,η μίνι τουρνέ της θα λέγεται “Before the Down" και η προπώληση θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ σπάνιες αλλά πέρσι δέχτηκε την πρόσκληση της Βασίλισσας Ελισάβετ η οποία την τίμησε με το βραβείο CBE για την συνολική προσφορά της στη μουσική σε μία συγκινητική τελετή στο Winsdor.

"Νιώθω συγκλονισμένη μ’ αυτή την τιμή την οποία μοιράζομαι με την οικογένεια μου, τους φίλους και τους μουσικούς που συνεργαζόμαστε και όλους όσους είχαν αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι σ’ όλη αυτή την πορεία. Τώρα έχω κάτι μοναδικό για να βάλω στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου." είχε δηλώσει η Μπους όταν παρέλαβε το βραβείο.

Κ.Π