Λόρεν Σκοτ: Η Γιόκο Όνο των Rolling Stones;

21.03.2014
Η 49χρονη σύντροφος του Μικ Τζάγκερ δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στη μπάντα και στην οικόγενεια του.

Η διάσημη σχεδιάστρια και σύντροφος του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) ,Λόρεν Σκοτ (L’Wren Scott) αυτοκτόνησε στο διαμέρισμα της στις 17 Μαρτίου χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα και άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή, τα χρέη της εταιρίας της κι ειδικά για τη σχέση της.

Σύμφωνα με μία πηγή στο New York Post, τα υπόλοιπα μέλη των Rolling Stones δεν τη συμπαθούσαν γιατί ήθελε να ελέγχει τα πάντα και όταν την έβλεπαν, έλεγαν "Έρχεται η Γιόκο Όνο". Επίσης αρνήθηκαν να φορέσουν τα ρούχα που είχε σχεδιάσει για την περιοδεία τους 14 on Fire και ο μόνος που φόρεσε δημιουργίες της ήταν ο Τζάγκερ με τον οποίο ήταν μαζί 13 χρόνια.

Εκτός από εκείνους όμως δεν τα πήγαινε καθόλου καλά και με τις κόρες του 70χρονου τραγουδιστή παρ όλες τις προσπάθειες που έκανε να έρθουν πιο κοντά . "Κι αυτές πίστευαν επίσης πως ήθελε να έχει λόγο για όλα, πως ο Μικ ήταν διαφορετικός μαζί της και δεν ήταν καθόλου ευχάριστος" πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Στην καινούρια περιοδεία των Stones, η 49χρονη σχεδιάστρια δεν πήγε μαζί με τη μπάντα κάτι που όπως πιστεύουν κάποιοι ίσως την επηρέασε αρνητικά ενώ είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως ο Τζάγκερ τη χώρισε λίγο πριν φύγουν αλλά χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο ως "φριχτό κουτσομπολιό".

Μετά την είδηση του θανάτου της Σκοτ, το γκρουπ ακύρωσε συναυλίες και ο συντετριμμένος Τζάγκερ πήγε κατευθείαν στην οικογένεια του στο Λος Άντζελες όπου θα μείνει μέχρι να γίνει η κηδεία.

Κ.Π