Μας δείχνουν τι κάνουν στο κρεβάτι τους!

21.03.2014
Η Κόστανς και ο Ερικ (Constance & Eric) είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι φωτογράφων που ζει στο Μπρούκλιν. Τι το περίεργο κάνουν; Φωτογραφίζουν ζευγάρια τη στιγμή της ερωτικής τους πράξης! Έχουν μάλιστα στο Portfolio τους περισσότερα από 140 ζευγάρια. Ξεκίνησαν το περίεργο αυτό Project ως μία μορφή αντίδρασης στον τρόπο που η διαφημιστικές φωτογραφήσεις «συμπεριφέρονται» στο σώμα, αλλά και στις ερωτικές σκηνές γενικώς. Θέλησαν δηλαδή να δημιουργήσουν τον δικό τους εννοιολογικό ορισμό στο τι σημαίνει «sexy». Και το κατάφεραν, αφού στις φωτογραφίες τους αναδύεται μία έντονα όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα. Γ.Ο

Η Κόστανς και ο Ερικ (Constance & Eric) είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι φωτογράφων που ζει στο Μπρούκλιν. Τι το περίεργο κάνουν; Φωτογραφίζουν ζευγάρια τη στιγμή της ερωτικής τους πράξης! Έχουν μάλιστα στο Portfolio τους περισσότερα από 140 ζευγάρια.

Ξεκίνησαν το περίεργο αυτό Project ως μία μορφή αντίδρασης στον τρόπο που η διαφημιστικές φωτογραφήσεις «συμπεριφέρονται» στο σώμα, αλλά και στις ερωτικές σκηνές γενικώς. Θέλησαν δηλαδή να δημιουργήσουν τον δικό τους εννοιολογικό ορισμό στο τι σημαίνει «sexy».

Και το κατάφεραν, αφού στις φωτογραφίες τους αναδύεται μία έντονα όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα.

Γ.Ο