Ζωγραφίζει κάνοντας... εμετό (ακόμη και στη Lady Gaga)!

24.03.2014
«Είναι μια κάθαρση στο σώμα και στο πνεύμα». Με αυτή τη φράση περιγράφει η Μάιλι Μπράουν (Millie Brown) τη διαδικασία της δημιουργίας έργων με τον εμετό της! Η αλλόκοτη αυτή 27χρονη καλλιτέχνιδα έγινε γνωστή μετά την συνεργασία της με την εκκεντρική και αιρετική Lady Gaga... Η συμμετοχή της είχε δημιουργήσει σάλο, καθώς εμφανιζόταν να βγάζει τα σωθικά της πάνω στο φόρεμα της διάσημης ποπ τραγουδίστριας. Τα έργα από εμετό (θα ήθελε να πιστεύει ότι) μοιάζουν με Τζάκσον Πόλοκ και τα δημιουργεί πίνοντας χρωματιστό γάλα και κάνοντας εμετό πάνω στον καμβά. Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν ποια είναι τα μυστικά της τέχνης της, μας εξηγεί ότι για δύο μέρες πριν «δημιουργήσει» δεν τρώει τίποτα ούτως ώστε να καθαρίσει το στομάχι της από κάθε ίχνος τροφής. Στη συνέχεια πίνει το χρωματιστό γάλα και με λίγη υπομονή μπορεί να πετύχει το σωστό συγχρονισμό μεταξύ έμπνευσης και εμετού! Επίσης τονίζει ότι όλη η διαδικασία δεν επηρεάζει την υγεία της γιατί αφήνει τουλάχιστον ένα μήνα μεταξύ των εμετών.. εε της καλλιτεχνικής αναπαράστασης του εσωτερικού της κόσμου θέλαμε να πούμε. Από μας τι άλλο… ευχόμαστε σ΄αυτην την διαστροφική ανωμαλία και εις ανώτερα… Συγγνώμη, αλλά η κυρία υπερέβη τα όρια μας και έτσι μην περιμένετε να ασχοληθούμε αν κάποιος επίδοξος θιασώτης μίας άλλης ακραίας καλλιτεχνικής έκφρασης αποφασίσει να «δημιουργήσει» καθαρίζοντας τα έντερά του!!

«Είναι μια κάθαρση στο σώμα και στο πνεύμα». Με αυτή τη φράση περιγράφει η Μάιλι Μπράουν (Millie Brown) τη διαδικασία της δημιουργίας έργων με τον εμετό της! Η αλλόκοτη αυτή 27χρονη καλλιτέχνιδα έγινε γνωστή μετά την συνεργασία της με την εκκεντρική και αιρετική Lady Gaga... Η συμμετοχή της είχε δημιουργήσει σάλο, καθώς εμφανιζόταν να βγάζει τα σωθικά της πάνω στο φόρεμα της διάσημης ποπ τραγουδίστριας.

Τα έργα από εμετό (θα ήθελε να πιστεύει ότι) μοιάζουν με Τζάκσον Πόλοκ και τα δημιουργεί πίνοντας χρωματιστό γάλα και κάνοντας εμετό πάνω στον καμβά. Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν ποια είναι τα μυστικά της τέχνης της, μας εξηγεί ότι για δύο μέρες πριν «δημιουργήσει» δεν τρώει τίποτα ούτως ώστε να καθαρίσει το στομάχι της από κάθε ίχνος τροφής. Στη συνέχεια πίνει το χρωματιστό γάλα και με λίγη υπομονή μπορεί να πετύχει το σωστό συγχρονισμό μεταξύ έμπνευσης και εμετού! Επίσης τονίζει ότι όλη η διαδικασία δεν επηρεάζει την υγεία της γιατί αφήνει τουλάχιστον ένα μήνα μεταξύ των εμετών.. εε της καλλιτεχνικής αναπαράστασης του εσωτερικού της κόσμου θέλαμε να πούμε.

Από μας τι άλλο… ευχόμαστε σ΄αυτην την διαστροφική ανωμαλία και εις ανώτερα… Συγγνώμη, αλλά η κυρία υπερέβη τα όρια μας και έτσι μην περιμένετε να ασχοληθούμε αν κάποιος επίδοξος θιασώτης μίας άλλης ακραίας καλλιτεχνικής έκφρασης αποφασίσει να «δημιουργήσει» καθαρίζοντας τα έντερά του!!