Λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ της Μαράια!

03.06.2014
Η πολυπλατινένια διεθνής superstar αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το ME. I AM MARIAH... THE ELUSIVE CHANTEUSE, το νέο της εκλεκτικό έργο που κυκλοφόρησε στις 27 Μαΐου από την Def Jam Recordings, και περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο track, “Thirsty.”

Το track ακολουθεί το “Youre Mine (Eternal),” που έστεψε την Mariah με το 17ο #1 hit στην καριέρα, όπως κατεγράφη στο Dance Club Play chart του Billboard νωρίτερα αυτό το μήνα. Το πλατινένιο+ hit single#Beautifulfeaturing Miguel γνωρίζει τεράστια επιτυχία στα διεθνή chart, ενώ έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ως executive producer του ME. I AM MARIAH... THE ELUSIVE CHANTEUSE, η Mariah έγραψε και έκανε την παραγωγή σε κάθε τραγούδι του άλμπουμ (με εξαίρεση την συναισθηματικά φορτισμένη ερμηνεία της #1 classic επιτυχίας του George Michael “One More Try”). Δύο μοναδικές εκδόσεις με διαφορετικό εξώφυλλο είναι διαθέσιμες για προπαραγγελίες, η Standard Edition (15 tracks) εδώ https://itunes.apple.com/gr/album/me.-i-am-mariah...the-elusive/id872479515 και η Deluxe Edition (18 tracks) εδώ http://smarturl.it/MariahDlx

Το ME. I AM MARIAH... THE ELUSIVE CHANTEUSE βρίσκει την Mariah να συνεργάζεται με μία βραβευμένη σύνθεση από hitmaking καλλιτέχνες και παραγωγούς από όλο το μουσικό φάσμα. Επιπροσθέτως εκτός από την συμμετοχή του Miguel στο “#Beautiful,” στους special guests περιλαμβάνουν την Mary J. Blige στο “Its A Wrap” και τον R. Kelly στο “Betcha GonKnow”. Τα δύο τελευταία είναι bonus tracks στην Deluxe Edition, και την παραγωγή έχουν κάνει η Mariah με τον Tricky Stewart και τον Big Jim Wright (και την συμμετοχή των The-Dream στο “Betcha GonKnow”).

Το “Youre Mine (Eternal)” έχουν γράψει και έχουν κάνει την παραγωγή η Mariah και ο Rodney Jerkins, όπως επίσης και στο “The Art Of Letting Go”, το τρίτο bonus track στην Deluxe Edition.

Οι special guests περιλαμβάνουν τον Fabolous στο “Money ($ * / …)” και τον Nas στο “Dedicated,” και την παραγωγή έχει κάνει και στα δύο tracks η Mariah με τον Hit-Boy για τους Hits Since 87, την ίδια ομάδα που είναι υπεύθυνη για το “Thirsty”. Το Meteorite” έχουν γράψει και έχουν κάνει την παραγωγή η Mariah και ο Q-Tip. Το “Faded” έχουν γράψει και έχουν κάνει την παραγωγή η Mariah και ο Mike WiLL Made-It.

Η Mariah συμπράττει με άλλον ένα special guest, τονWale, στο You Don’t Know What To Do.” Το κομμάτι είναι ένα από τα τέσσερα του νέου άλμπουμ, στα οποία έκαναν την παραγωγή η Mariah με τον Jermaine Dupri και τον Bryan-Michael Cox, που έχουν επίσης συνεργαστεί και στα Make It Look Good,” “One More Try,” καιSupernaturalμε special guest stars τους DemBabies” a.k.a. Ms. Monroe και Moroccan Scott Cannon a.k.a Roc N’ Roe.

Η Mariah ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ με ένα προσωπικό video μήνυμα για τους fans της, περιγράφοντας το άλμπουμ και το artwork του οπισθόφυλλου που περιλαμβάνει το πρώτο της και μοναδικό πορτρέτο, που σχεδίασε όταν ήταν τρεισήμισι χρονών. Go to: http://youtu.be/5mSezvKLxVM Η Mariah περιγράφει το σχέδιο ως “μία δημιουργική οπτικοποίηση του πως έβλεπα τον εαυτό μου με την καθαρότητα της παιδικής καρδιάς, πριν ακόμα αντιληφθεί τι σημαίνει ραγισμένη καρδιά”.

Η Mariah Carey είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, με περισσότερα από 200 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ μέχρι σήμερα και 18 Billboard Hot 100 #1 singles (17 από αυτά έχει γράψει η ίδια), περισσότερα από οποιονδήποτε solo καλλιτέχνη στην ιστορία. Με την ξεχωριστή, οκτώ οκτάβων φωνή της, την παραγωγική τραγουδοποιία της και το ταλέντο της στην παραγωγή, η Mariah έχει ορίσει την μοντέρνα pop ερμηνεία. Ως τραγουδίστρια/συνθέτης/παραγωγός έχει αναγνωριστεί με πολλαπλά βραβεία Grammy, με 21 American Music Awards, με το βραβείο του BillboardArtist of the Decade”, με το World Music Award για την “World's Best Selling Female Artist of the Millennium” και το “Icon Award” της BMI για τα εξαιρετικά επιτεύγματά της στην σύνθεση, για να αναφέρουμε κάποια από αυτά. Η Mariah Carey υπερβαίνει την μουσική βιομηχανία για να αφήσει ανεξίτηλα αποτυπώματα επάνω στο κόσμο. Έχει αφήσει σημαντικά σημάδια στον κινηματογράφο με θρυλικούς ρόλους στις ταινίες του Lee Daniel, Precious (2009) και The Butler (2013). Παραλήπτης του βραβείου του Κογκρέσου, η Mariah έχει δωρίσει απλόχερα το χρόνο και την ενέργειά της σε μια σειρά από φιλανθρωπικές ενέργειες πολύ κοντινές στην καρδιά της που περιλαμβάνουν τα Save the Music, Make-A-Wish Foundation, World Hunger Relief και το AIDS Foundation του Elton John, ανάμεσα σε άλλα. Μία τεράστια υποστηρικτής των φιλανθρωπικών οργανώσεων για παιδιά, εθνικές αλλά και διεθνής, η Mariah ίδρυσε το Camp Mariah σε συνεργασία με την Fresh Air Fund, ένα καταφύγιο για τα παιδία της πόλης που εξερευνούν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. a retreat for inner city children to explore career development.

Η Mariah πρόκειται να τιμηθεί για τις προσπάθειες της στο Fresh Air Fund's Annual Gala σήμερα Πέμπτη 29 Μαΐου στην NYC