Ελευθέρωσε το μούσι σου πριν γίνει... ζούγκλα

20.06.2014
Η τάση να αφήνουν όλοι οι άνδρες μούσια γρήγορα μεταδόθηκε από πρόσωπο σε… πρόσωπο και απέκτησε παγκόσμιες διαστάσεις. Γι΄αυτό και μία μεγάλη διαφημιστική εταιρεία στο πλαίσιο διαφημιστικής εκστρατείας γνωστών ξυριστικών μηχανών, δημιούργησε απίθανες χιουμοριστικές εικόνες παρουσιάζοντας τρεις άνδρες με που στα άγρια και θηριώδη μούσια τους έχουν επάνω άγρια ζώα γραπωμένα ! Το μήνυμα που θέλει να περάσει η διαφήμισηστο ανδρικό φύλο είναι να μην αφήνουν τα μούσια τους να γίνονται κανονική ζούγκλα, αλλά προσπαθούν να ελέγχουν λίγο την κατάσταση των… τριχών τους. Γι΄αυτό και το μότο της εκστρατείας είναι το «free your skin» (ελευθερώστε το δέρμα σας!) Γ.Ο

Η τάση να αφήνουν όλοι οι άνδρες μούσια γρήγορα μεταδόθηκε από πρόσωπο σε… πρόσωπο και απέκτησε παγκόσμιες διαστάσεις.
Γι΄αυτό και μία μεγάλη διαφημιστική εταιρεία στο πλαίσιο διαφημιστικής εκστρατείας γνωστών ξυριστικών μηχανών, δημιούργησε απίθανες χιουμοριστικές εικόνες παρουσιάζοντας τρεις άνδρες με που στα άγρια και θηριώδη μούσια τους έχουν επάνω άγρια ζώα γραπωμένα !

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η διαφήμισηστο ανδρικό φύλο είναι να μην αφήνουν τα μούσια τους να γίνονται κανονική ζούγκλα, αλλά προσπαθούν να ελέγχουν λίγο την κατάσταση των… τριχών τους. Γι΄αυτό και το μότο της εκστρατείας είναι το «free your skin» (ελευθερώστε το δέρμα σας!)

Γ.Ο