Κόκκινη κάρτα στη νέα Γκάγκα

20.06.2014
Το νέο βίντεο της Λέιντι Γκάγκα μάλλον θα ξαναμπέι στις μονταζιέρες.

Είναι γνωστό πως η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) είναι αντισυμβατική κι εκκεντρική αλλά αυτή τη φορά ίσως το παράκανε. Στο καινούριο της βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Do What u want» σκηνοθέτης είναι ο Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) τον οποίο πριν λίγο καιρό κατηγόρησαν πολλά μοντέλα για σεξουαλική κακοποίηση στις φωτογραφήσεις του και συμπρωταγωνιστής ο R.Kelly που αντιμετωπίζει παρόμοιες κατηγορίες από ανήλικα κορίτσια.

H ιστορία του κλιπ θέλει τον δεύτερο να παίζει το ρόλο ενός γιατρού που εξετάζει την ημίγυμνη τραγουδίστρια ενώ τραγουδάει «Do what u want with my body» και στη συνέχεια εμφανίζονται καποιες κοποέλες ντυμένες νοσοκόμες που χορεύουν πάνω στη Γκάγκα. Το αποτέλεσμα ήταν να απαγορευτεί η προβολή του γιατί θεωρεήθηκε σεξιστικό και προσβλητικό και να μην ανέβει ποτέ στο youtube.

«Η Γκάγκα έχει ένα βίντεο που έχει σκηνοθέτη και πρωταγωνιστής κάποιους που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση. «Θα κάνω ό,τι θέλω με το σώμα σου»; Είναι ξεκάθαρα μια διαφήμιση για τον βιασμό.» ανέφερε μία ανώνυμη πηγή στη New York Post και το TMZ δημοσίευσε 22 δευτερόλεπτα από το NSFW βίντεο: