Γλείφει και φτύνει σε διαστροφικές selfies

24.06.2014
Έβαλε τη Βικτόρια Μπέκαμ σε σακούλα, φωτογράφησε τον Σβατζενέγκερ με το κεφάλι του στο στόμα ενός κροκόδειλου, την Βίβιεν Γουέστγουντ ολόγυμνη σε ένα καναπέ και τον εαυτό του να αφοδεύει στα χιόνια! Ο Juergen Teller, το αντίπαλο δέος του διαστροφικού φωτογράφου Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson), εγκαινίασε την ατομική του έκθεση στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ στη Νέα Ιωνία. Φωτογραφίζεται γυμνός σε μια σάουνα διαβάζοντας ποδοσφαιρική εφημερίδα κοροϊδεύοντας το ανδρικό στερεότυπο, φωτογραφίζει το στητό πέος του να ξεπροβάλλει δίπλα στην κοιλιά της εγκύου γυναίκας του, αυτοφωτογραφίζεται με έναν μπόμπιρα κλώνο του, ενώ σε άλλη εικόνα τον βλέπουμε να γλύφει το αυτί της Βρετανίδας ηθοποιού Σάρλοτ Ράμπλινγκ. Έχει φωτογραφήσει τον εαυτό του να λιποθυμάει πάνω σε ένα πιάτο με μισοφαγωμένο γουρουνόπουλο, ή πιο πρόσφατα να ποζάρει ημίγυμνος ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες του σε ένα εστιατόριο, τονίζοντας έντονα τις ατέλειες του σώματός του. Ακόμη, να χοροπηδάει ντυμένος ξωτικό μαζί με την κόρη του στο πατρικό του σπίτι στη Γερμανία, να παθιάζεται μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον γιο του ή και να στέκεται γυμνός τη νύχτα δίπλα στον τάφο του πατέρα του με το ένα πόδι πάνω σε μια ποδοσφαιρική μπάλα, καπνίζοντας και πίνοντας μπύρα. Αυτά και άλλα πολλά στην έκθεση «Juergen Teller: MACHO» στο ΔΕΣΤΕ...

Έβαλε τη Βικτόρια Μπέκαμ σε σακούλα, φωτογράφησε τον Σβατζενέγκερ με το κεφάλι του στο στόμα ενός κροκόδειλου, την Βίβιεν Γουέστγουντ ολόγυμνη σε ένα καναπέ και τον εαυτό του να αφοδεύει στα χιόνια! Ο Juergen Teller, το αντίπαλο δέος του διαστροφικού φωτογράφου Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson), εγκαινίασε την ατομική του έκθεση στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ στη Νέα Ιωνία.

Φωτογραφίζεται γυμνός σε μια σάουνα διαβάζοντας ποδοσφαιρική εφημερίδα κοροϊδεύοντας το ανδρικό στερεότυπο, φωτογραφίζει το στητό πέος του να ξεπροβάλλει δίπλα στην κοιλιά της εγκύου γυναίκας του, αυτοφωτογραφίζεται με έναν μπόμπιρα κλώνο του, ενώ σε άλλη εικόνα τον βλέπουμε να γλύφει το αυτί της Βρετανίδας ηθοποιού Σάρλοτ Ράμπλινγκ.

Έχει φωτογραφήσει τον εαυτό του να λιποθυμάει πάνω σε ένα πιάτο με μισοφαγωμένο γουρουνόπουλο, ή πιο πρόσφατα να ποζάρει ημίγυμνος ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες του σε ένα εστιατόριο, τονίζοντας έντονα τις ατέλειες του σώματός του. Ακόμη, να χοροπηδάει ντυμένος ξωτικό μαζί με την κόρη του στο πατρικό του σπίτι στη Γερμανία, να παθιάζεται μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον γιο του ή και να στέκεται γυμνός τη νύχτα δίπλα στον τάφο του πατέρα του με το ένα πόδι πάνω σε μια ποδοσφαιρική μπάλα, καπνίζοντας και πίνοντας μπύρα.

Αυτά και άλλα πολλά στην έκθεση «Juergen Teller: MACHO» στο ΔΕΣΤΕ...