Σάλος στο twitter με τον προκλητικό Σι Λο Γκριν

02.09.2014
O 39χρονος ράπερ ισχυρίζεται πως δε βίασε καμία γυναίκα και προκαλεί αντιδράσεις στο twitter.

Ο Σι Λο Γκριν (Cee Lo Green) μόλις απέκτησε αρκετούς haters που απ ότι φαίνεται θα πολλαπλασιάζονται σιγα σιγά. Ο 39χρονος ράπερ είχε καταδικαστεί το 2012 σε τρία χρόνια φυλάκισης με αναστολή και αργότερα κλήθηκε να συμπληρώσει 360 ώρες κοινωνική εργασίας ώστε να αποφύγει τη φυλακή.

Ο λόγος ήταν οι κατηγορίες για χρήση παραισθησιογόνων ουσιών όταν έριξε κρυφά έκστασι στο ποτό της κοπέλας με την οποία είχαν βγει μαζί για σούσι και την βίασε ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη. Τελικά πριν ένα μήνα το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Γκριν γλιτώνει τη φυλακή και αποσύρθηκαν οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Billboard, με αφορμή την συγκεκριμένη απόφαση ο Σι Λο έγραψε στο twitter «Οι άνθρωποι που έχουν βιαστεί ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!» και «Αν κάποιος έχει λυποθυμήσει δεν είναι μαζί σου ευσυνείδητα! Το ΜΑΖΙ προϋποθέτει συναίνεση.» προκαλώντας αντιδράσεις όπως ήταν αναμενόμενο.

Στη συνέχεια, αφού είδε τα σχόλια τα έσβησε και ανέφερε πως θέλει να ευχαριστήσει το Θεό για τη δικαιοσύνη που αποδόθηκε και για την ελευθερία του συμπληρώνοντας πως ζητάει συγνώμη για όσα έγραψε τα oποία παρεξηγήθηκαν γιατί απομονώθηκαν κι έχασαν το νόημα τους.

«Η μόνη μου πρόθεση ήταν να υπάρξει ένας υγιής διάλογος για να απαλύνω τον πόνο που προκάλεσα σε όσους με αγαπάνε. Σας παρακαλώ συγχωρέστε με γιατί η στήριξη σας με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλη αυτή την κατάσταση. Δε θα υποστήριζα ποτέ καμία μορφή βίας απέναντι στις γυναίκες.» πρόσθεσε αργότερα. Εκτός του ότι δε νομίζουμε πως έπεισε κάποιον, το προφίλ του είναι ανενεργό και μάλλον διαγράφηκε.