Η μεγάλη επιστροφή των Faith No More

03.09.2014
Η μπάντα του Μάικ Πάτον επάρχεται με νέα τραγούδια.

Οι Faith No More επιτέλους επιστρέφουν. Ύστερα από 18 χρόνια απουσίας, μπήκαν στο στούντιο κι ηχογράφησαν τον καινούριο τους δίσκο (δεν έχουν βρει ακόμα όνομα) εντελώς ανεξάρτητοι στο δικό τους label Reclamation Records και με παραγωγό τον μπασίστα τους Μπιλ Γκουλντ (Bill Gould).

«Το όνομα της εταιρίας έχει να κάνει με το ότι συνειδητοποιήσαμε πως είμαστε ελεύθεροι από τις στουντιακές μας υποχρεώσεις. Δεν κάναμε περιοδεία, δουλεύουμε πάνω σε κάποια κομμάτια –τα οποία πιστεύουμε πως είναι πολύ καλά- οπότε γιατί να μην φτιάξουμε τη δική μας εταιρία και να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας κατά κάποιο τρόπο; Το μέλλον μας ανήκει περισσότερο από ποτέ.» ανέφερε ο Γκουλντ στο Rolling Stone .

Το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ είναι το "Μotherfucker” το οποίο παρουσίασαν πρώτη φορά στο Hyde Park πριν τρεις μήνες και θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου επτάιντσο βινύλιο σε περιορισμένα αντίτυπα στα πλαίσια της Record Store Day.

Όσο για το δίσκο, θα πάρει το δρόμο της εξόδου τον Απρίλιο του 2015, δεν έχουν προγραμματίσει καμία συναυλία και σχεδιάζουν μία μεγάλη περιοδεία στην Αμερική για να το προμοτάρουν.

«Ελπίζω να μην ακουγόμαστε σαν μία χούφτα πενηντάρηδες γιατί αυτό είμαστε!» δήλωσε αστειευόμενος ο Μπιλ σε άλλο σημείο της συνέντευξης και εμείς φυσικά ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα.