Ο γιος του Μπέκαμ κλέβει την παράσταση!

05.11.2014
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει ο λαός και ισχύει και με το παραπάνω για τη δυναστεία των Beckham που κυκλοφορούν οικογενειακώς σε στούντιο και πασαρέλες. Τώρα σειρά έχει ο 12χρονος γιος του ποδοσφιαριστή και μοντέλου που έχει στο DNA του όλα συστατικά της γοητείας τα του μπαμπά του.

Η καινούρια καμπάνια της Burberry έχει πρωταγωνιστή τον μικρό γιο του David Beckham, Romeo σ’ ένα σποτ που είναι σαν ταινία κι έχει για soundtrack το υπέροχο κομμάτι του Εντ Χαρκουρτ (Ed Harcourt) το οποίο ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios.

To «From London with Love» είναι κάτι σαν μία μικρού μήκους, βουτηγμένη στη νοσταλγία και τον ρομαντισμό, έχει ένα απαραίτητο lovestory στην ιστορία του, φοβερή αισθητική, χορογραφίες που θυμίζουν άλλες εποχές κι έναν Romeo να τραβάει την προσοχή σε κάθε πλάνο.

Όλα αυτά έχουν τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κρίστοφερ Μπέιλι που έχει τη Burberry χρυσόσκονη στις ιδανικές δόσεις και μόλις μπουν τα credits του τέλους θα σκεφτείς σίγουρα πως κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι οι καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας.

Κ.Π