Τα Σόδομα και τα Γόμορα απόψε στον Τζιμάκο Πανούση!

22.11.2014
Προκλητικός, εκκεντρικός, ανατρεπτικός, καυστικός, προσφέρει ένα ασυνήθιστο θέαμα και κάθε παράστασή του γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Άλλο ένα Σάββατο για τον Τζίμη Πανούση και τη μουσική του παράσταση «Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο» στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178. Από ότι μαθαίνουμε ο Τζίμης γεννιέται επί σκηνής μέσα από το επίμαχο σημείο μιας τεράστιας πλαστικής κούκλας!

Πάρε τους πιο πολιτικοποιημένους και σεξιστές φίλους σου και πήγαινε να δεις την εμφάνιση του Πανούση στο Guantanamo Club.

Τα βέλη πέφτουν βροχή από τον όρθιο κωμικό με τις ειδικές ατάκες, σ' ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

Από τα αστεία του δεν γλιτώνει κανείς ... ούτε και εσύ που κάθεσαι αμέριμνος στο κοινό ...

Θα δεις μια τεράστια sex doll και αρκετά ερωτικά βοηθήματα επί σκηνής. Μια γυμνή κομπάρσα, με σάρκα και οστά να ποζάρει στη σκηνή με τα χέρια της στα επίμαχα σημεία, ενώ συντελεστές του «Χωρατόριου 3 σε Ρε Μίζερο» χορεύουν και μπαλέτο με τούλινες φουστίτσες γύρω από τον Πανούση.

Χ.Τ.

---------------------------

Info:

Τζίμης Πανούσης
Είσοδος: 15€ / Φιάλη: 140 €

ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς
(ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 και ΛΑΜΙΑΣ, τηλ. 210 341 8020)

Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020.
http://tzimakospanousis.gr