Νταλάρας, Βιτάλη, Γλυκερία: Λατρεύουν να ακούν ο ένας τον άλλον [photos+vds]

11.12.2014
Λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα της μουσικής παράστασης με τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην Ιερά Οδό η συνέντευξη τύπου. Οι τριες καλλιτέχνες με φανερή χημεία μεταξύ τους μίλησαν για αυτή την όμορφη συνεύρεση!

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντήθηκαν χθες στην Ιερά Οδό για να ανακοινώσουν και επίσημα την έναρξη των εμφανίσεων τους από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου.

Οι τρεις ερμηνευτές μίλησαν για τη συνεργασία τους και δήλωσαν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι, ενώ στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποια είναι η καλύτερή τους στιγμή στη συνεργασία αυτή και οι τρεις απάντησαν ομόφωνα ότι λατρεύουν να ακούν ο ένας τον άλλον να τραγουδάει επί σκηνής.

Ενθουσιασμένοι μίλησαν για τη συνάντησή τους 36 χρόνια μετά! Ήταν το 1978 όταν για πρώτη φορά η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην ιστορική "Διαγώνιο" στην Πλάκα.

Τώρα ανταμώνουν ξανά! Μια ιστορική συνύπαρξη τριών μεγάλων καλλιτεχνών ζωντανεύει στην Ιερά Οδό. Με τα "κορίτσια του" όπως απευθύνθηκε ο Γιώργος Νταλάρας στην Ελένη Βιτάλη και στη Γλυκερία τόνισε ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, αφού γνωρίστηκαν στην εφηβεία τους και με την ίδια ενέργεια και πάθος ανεβαίνουν στη σκηνή.

Τέλος, απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ στο κλείσιμο της βραδιάς ανέβηκαν και οι τρεις στη σκηνή χαρίζοντας μας απλόχερα το τραγούδι της έναρξης του προγράμματος «Σου χρωστάω κάποια τραγούδια» σε στίχους Νίκου Αντύπα και μουσική Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ!
Τρεις μοναδικές φωνές, μια μεγάλη συνάντηση, μια σπουδαία στιγμή φέτος στην Ιερά Οδό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Info:

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272