Οι Active Member με το «Cosmos Alivas» στη Θεσσαλονίκη

11.12.2014
H προγραμματισμένη συναυλία των Active Member που θα γινόταν το Σάββατο 8 Νοέμβρη στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Οι Active Member μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν το 18ο album τους - αποκλειστικά διπλό βινύλιο συλλεκτικό - τυπωμένο σε συγκεκριμένα αντίτυπα, που ήδη εξαντλήθηκαν. Ο τίτλος του: "Cosmos Alivas" γιατί ονειρεύονται έναν κόσμο που έχει τη δυναμική και όλους τους τρόπους να ξαναγεννηθεί από την αρχή.

Και με αυτό το album νιώθουν πως και αυτοί οι ίδιοι ξαναγεννιούνται για να ζήσουν πιο ελεύθεροι στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ενός γκρουπ που ήδη μετράει 22 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα και όχι μόνο.

Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα ανέβουν στη σκηνή από νωρίς… Έχουν πολλά να πουν και να παρουσιάσουν… Τραγούδια απ' όλη τους τη δισκογραφία και είναι ένα στοίχημα κάθε φορά το πως θα καταφέρουν να χωρέσουν απ' όλα κάτι…

Πολλά τα projects τους καθώς και οι προσωπικές μουσικές - δισκογραφικές στιγμές του καθενός, οπότε η συναυλία θα είναι μια συμπυκνωμένη γεύση από lowbap. Πως δηλαδή στηρίζει κανείς τα λόγια του με τη ζωή του, παρά τα λάθη, παρά τα λόγια, παρά τις προκλήσεις και καθορίζει ξεκάθαρα τον περήφανο τρόπο του, να βιώνει το αδυσώπητο σήμερα.

Info:

Παρασκευή 12 Δεκέμβρη στο Principal Club Theater!

Principal Club Theater
Γεωργίου Ανδρέου 56
Θεσσαλονίκη

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Active Member on Stage: 21:30
To ταμείο του χώρου θα λειτουργήσει προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις 20:00
Τηλ. 2310 428088

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet
ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.