SANTERMINATOR σε μια βραδιά ...ανατροπών

09.12.2014
Τα Χριστούγεννα του 2013 η Riseout Productions παρουσίασε την ανατρεπτική κωμωδία δράσης Santa With A Vengeance. Μετά την επιτυχία της συγκεκριμένης ταινίας μικρού μήκους στο διαδίκτυο, η ομάδα επιστρέφει δυναμικότερα με την κυκλοφορία του SANTERMINATOR!!!

Ο Διάβολος έχει συγκεντρώσει τις ορδές του στη γη για την καταστροφή της ανθρωπότητας. Ο μόνος τρόπος να αποτραπεί είναι να στείλουν οι άνθρωποι ένα ρομπότ-εξολοθρευτή τύπου Άι Βασίλη στο παρελθόν. Σκοπός του να σκοτώσει τον Άρχοντα του Σκότους πριν αυτός αποκτήσει τις δυνάμεις του.

Παρωδία εν μέρει της ταινίας Terminator, ο σκηνοθέτης Άρης Κουλαίδης ξεπέρασε κάθε όριο τετριμμένων σεναρίων και κλισέ τεχνοτροπιών, για μια τελείως διαφορετική ταινία από αυτές που βλέπουμε συνήθως στον ελληνικό κινηματογράφο. Μαζί του στο σενάριο και στη σκηνοθεσία ο Νίκος Χανακούλας.

Σάββατο 20.12.2014 στις 22:30 λοιπόν, στο Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι), θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας με όλους τους συντελεστές να είναι παρόντες για μια απίστευτη βραδιά γέλιου και… ανατροπών!!!

Είσοδος Ελεύθερη.

Μαζί θα προβληθούν και οι ταινίες Santa With A Vengeance και Dr. D. - The Crash, δύο παλιές παραγωγές της ομάδας.

Πρόγραμμα προβολών:

22:45: Dr. D. - The Crash (Action - Comedy, διάρκεια 12:44 λεπτά)

23:10: Santa With A Vengeance (Action - Comedy, διάρκεια 8:50 λεπτά)

23:30: SANTERMINATOR

Με το τέλος των προβολών, το Club θα παραμένει ανοιχτό με το κανονικό πρόγραμμά του, οπότε όσοι επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν για μια βραδιά γεμάτη Industrial (Main Floor) και Metal (Red Room) μουσικές.

Να είστε όλοι εκεί!!! Τα δώρα του Άι Βασίλη φέτος θα είναι... από το μέλλον!!!