Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο τραγουδιστής των Iron Maiden

20.02.2015
Μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο δίνει τους τελευταίες τρεις μήνες ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον (Bruce Dickinson). Την ανακοίνωση αυτή δημοσίευσε το διάσημο συγκρότημα μέσω της ιστοσελίδας του σκορπίζοντας ανησυχία σε εκατομμύρια φαν τους.

Ο 56χρονος τραγουδιστής διεγνώσθη με καρκίνο στη γλώσσα, έπειτα από όγκο που ανακάλυψαν οι γιατροί στο ευαίσθητο αυτό σημείο. «Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Μπρους επισκέφτηκε τον γιατρό του για ένα τσεκ απ ρουτίνας. Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω τεστ και βιοψία, από όπου αποκαλύφθηκε ο κακοήθης όγκος στη γλώσσα του. Πλέον, ολοκληρώθηκε η θεραπεία του με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Ο όγκος διαγνώσθηκε σε αρχικό στάδιο και η πρόγνωση είναι αρκετά καλή. O Μπρους είναι καλά, λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Το αισιόδοξο ωστόσο του πράγματος είναι πως σύμφωνα με τους γιατρούς ο Μπρους Ντίκινσον αναμένεται να αναρρώσει πλήρως τους επόμενους μήνες, αφού ακολούθησε με επιτυχία την προτεινόμενη θεραπεία.