Μασκέ Οδηγός Επιβίωσης: Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτυ

21.02.2015
Το τελευταίο σαββατοκύριακο των Αποκρεων, οι καρναβαλικές στολές εκτοξεύονται από τα βεστιάρια, τα decks γεμίζουν κονφετί και σερπατίνες και γίνονται τα απαραίτητα brainstormings για τις καλύτερες και πιο αστείες στολές.

Για να μην ψάχνετε γύρω γύρω που θα πάτε, μαζέψαμε δέκα από τα καλύτερα πάρτυ που θα αναστατώσουν την πόλη αυτό το διήμερο και είναι μόλις ένα κλικ παρακάτω:

Hobo στο Six Dogs

Το Blend και το six d.o.g.s συμπράττουν για το πιο καυτό αποκριάτικο πάρτι της πόλης και υποδέχονται μαζί έναν superstar της underground ηλεκτρονικής σκηνής από τη δισκογραφική οικογένεια της Minus (Richie Hawtin), τον Hobo!

Ο κατά κόσμον Καναδός Joel Boychuk είναι μια μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη της techno: Ο ήχος του, άλλοτε σκοτεινός και αφαιρετικός, άλλοτε groovy και αφοπλιστικά έντονος, αλλά πάντα εθιστικά χορευτικός δεν σου αφήνει περιθώρια να μην ταξιδέψεις μαζί του. Ο Hobo εκφράζει μουσικά μια απρόβλεπτη δημιουργικότητα, την οποία ανακάλυψε και διαμόρφωσε ήδη από την εφηβεία του δίνοντας το παρών σε εμβληματικά techno parties σε αποθήκες στο Detroit, όπου «γαλουχήθηκε».

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Eίσοδος: 12 ευρώ

Fresh and Yellow στο Χοροστάσιο

Τα πράγματα είναι απλά. Κυριακή της αποκριάς με το καλύτερο 80s - 90s party της πόλης. Δύο φορές το χρόνο γίνεται αυτό το πάρτυ (Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τελευταία Κυριακή της αποκριάς) και δεν χάνεται με τίποτα! Ντυθείτε, γδυθείτε, ελάτε όπως είστε, ελάτε όπως θα θέλατε να είστε και αναλάβετε την ευθύνη για το πως θα φύγετε.Στα πλατό ο Χρήστος Μήλιος και η Nat. K .

Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος
Είσοδος ελεύθερη


Pijama party με τη Μαριέτα Φαφούτη στο Gazarte

Το χρυσό κορίτσι της ποπ φοράει τις πιτζάμες του και σας προσκαλεί στο πιο ξέφρενο Pijama party! Μετά από δύο συνεχόμενα soldoutστο Gazarte, η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής μπάντα της, μας κλείνουν το μάτι πονηρά, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, με ένα μασκέ live που θα μας κάνει να ξαναγίνουμε παιδιά!

Φορέστε τις πιο φαντεζί πιτζάμες σας, πάρτε το αγαπημένο σας μαξιλάρι και ελάτε στο πιο popυπνοδωμάτιο της Αθήνας, γεμάτο σερπαντίνες, κομφετί, και άπειρα χαμόγελα! Εκρηκτική ποπ, φλογερή disco και καυτές soul και r’n’b στιγμές με τους γνωστούς μεθυστικούς ρυθμούς της Μαριέττας που έχουν κατακλύσει τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση, αλλά και άκρως ανατρεπτικές διασκευές!

Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22:00

Εισιτήρια πωλούνται στα Gazarte, public, ianos, seven spots, παπασωτηρίου, viva.gr(11876)

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: A ζώνη: 18€ | Β ζώνη: 14€ | Όρθιοι 7€ / Ταμείο: A ζώνη: 21€ | Β ζώνη: 17€ | Όρθιοι 10€

Trashformers στο Κοο Κοο

Μετά από 11 χρόνια σοβαρότητας και επαγγελματισμού, με την τεράστια εμπειρία που έχουμε συλλέξει, με τα απίστευτα πράγματα που έχουν δει τα μάτια μας! Με όλο τον σεβασμό σε αυτό που κάνουμε, μπορούμε να ομολογήσουμε το εξής… Είμαστε για τα καρναβάλια!

Και μιας και οι Trashformers είναι γνωστοί για τα διαγαλαξιακά τους party, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου έρχονται για έναδιαγαλαξιακά-διακαρναβαλικό event χωρίς φραγμούς! (κανονικά θα έπρεπε να απαγορευτούν από τη συνθήκη της Γενεύης και των Βερσαλλιών)

Ένα ανεξάντλητο θέμα brought to you:
Ντυθείτε ό,τι γουστάρετε, αρκεί να έχει παλιώσει.. τουλάχιστον 2000 χρόνια!
Γενικά: Ούγκ / Νεάντερταλ / Δεινόσαυροι / Αρχαίοι Έλληνες / Ρωμαίοι / Βίκινγκς / Αιγύπτιοι / Φλίνστοουνς / Ancient Aliens.
Θεότητες: Δωδεκάθεο / Βαλχάλα / Παλαιά Διαθήκη / Φαραώ / ...
Προσωπικότητες: Ιούλιοι Καίσαρες / Κλεοπάτρες / Μέγα Αλέξανδροι / Τουταγχαμών / ...
Αξιοθέατα: Στόουνχεντζ / Ακρόπολη / Πυραμίδες / Μενίρς / Καρυάτιδες / ... Αν είναι πρό Χριστού και μπορείς να το δικαιολογήσεις…

Ιάκχου 17, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 21:30

Warehouse Carvinal Party

Οι ADC και η ομάδα του Senza ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο αποκριάτικο party το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στην αποθήκη του Βυρσοδεψείου με ελεύθερη είσοδο μόνο για μασκαράδες.

Line Up
Vangelis Lø (Dj / Producer)
23:00 - 1:15

Eazy (Dj / ADC, Swagstafari, Symposium)
House - UK Bass | 01:15 - 2:15

Poka (Dj / Producer - ADC, We are Bronson, Symposium)
Party Groove | 2:15 - 3:15

Sepho (Dj / BEATNIK, MCMXC)
Techno | 3:15 - 4:15

Stark (Dj / Producer - ADC)
Techno | 4:15 - 5:30

Bio (Dj / Lspd)
Techno | 5:40 - 6:40

Βυρσοδεψείο, Ορφέως 174
Είσοδος ελεύθερη

Zoo Parade στο Kitty Cat

Αυτό το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, οι Amateurboyz γιορτάζουν τις απόκριες με guest τον Moscoman, σε ένα νυχτερινό "Zoo Parade". Ντύσου άλογο, φλαμίνγκο, κατσαρίδα, αρκούδα, χέλι ή ότι άλλο σου βγάζει τα πιο animalistic ένστικτα σου!

Kitty Cat, Σταδίου 7, Σύνταγμα

Από τις 12 τα μεσάνυχτα

Milo Z στο Gazarte

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, επιστρέφει, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, με την πολυμελή μπάντα του, τα γυαλιστερά κοστούμια και τις απρόβλεπτες χορογραφίες του για να ταρακουνήσει το live stage του Gazarte με τον χαρακτηριστικό του -ένα μίγμα James Brown και Red Hot Chilli Peppers- τρόπο! Την ίδια στιγμή, ο 1ος όροφος μετατρέπεται, από τους παραγωγούς του Pepper 96.6, στο απόλυτο disco-funk dancefloor.

Προβάρετε τις πιο θεαματικές φιγούρες σας και ελάτε να εντυπωσιάσετε το κοινό! Παντελόνια καμπάνες, λαμέ πουκάμισα και άφρο περούκες μας μεταφέρουν στη δεκαετία του ’70 με τον διάσημο Νεοϋορκέζο μετρ της funk, Milo Z, να δίνει το έναυσμα για την πιο αστραφτερή βραδιά της Αποκριάς!

Aerobics Μασκέ με την Ινώ Μέη

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Ινώ Μέη σας υπόσχεται το πιο εορταστικό και «αερόβιο» party στο εξωτικό TIKI. Το Aerobics Μασκέ είναι καταδικασμένο να μείνει στην ιστορία. Τιμητική θα έχουν τα γυαλιστερά κολλάν, οι γκέτες, τα ποδηλατικά σορτσάκια, τα sweatbands σε χέρια και κεφάλια, τα αθλητικά παπούτσια σε φλούο χρώματα, τα τρυπητά φανελάκια, τα κορμάκια κ.ο.κ.

Θα ακουστεί ό,τι χορεύεται «αερόβια» από τη δεκαετία του ’50 και μετά, με έμφαση στα 90s & στα 80s.

Lockbird στα decks του Jarmusch

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου ο Lockbird ανεβαίνει στα decks του Jarmush για ένα εκρηκτικό απορκιάτικο πάρτυ. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος από τους τριήμερους αποκριάτικους εορτασμούς "FREE PIRATE PARTY" που διοργανώνει το Jarmusch.
"Lockbird awakens to find a large pirate attempting to dislodge the bullet from his chest. The pirate, calling himself Nobody, reveals that the bullet is too close to Lockbird's heart to remove, and Lockbird is effectively walking dead."

Κιάφας 8, Εξάρχεια
Ώρα έναρξης: 21:30