Η Σκάρλετ Γιόχανσον έφτιαξε γυναικείο συγκρότημα - Άκου το πρώτο single [vds]

03.03.2015
Αρραβωνιάστηκε, γέννησε, αδυνάτισε, πήγε στα Όσκαρ με στενή τουαλέτα Βαλεντίνο, και τώρα μαθαίνουμε ότι έχει δημιουργήσει μπάντα και σύντομα θα κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Όχι δεν είναι η θεά Κάλι με τα 15 χέρια είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον που ονόμασε το συγκρότημά της «The Singles ».

Η Σκάρλετ έχει ξανατραγουδήσει... θυμήσου τα «Break Up» (2009) σε συνεργασία με τον Pete Yorn, το «Anywhere I Lay My Head» (2008) με διασκευές σε κομμάτια του Tom Waits, και τη συμμετοχή της στα φωνητικά του προτεινόμενου για Όσκαρ «Before My Time» (2013 - Chasing Ice).

Το girl band «The Singles» αποτελείται από την ίδια τη Σκάρλετ και τις: Este Haim, Kendra Morris, Holly Miranda και Julia Haltigan - στο Vanity Fair διαβάζουμε ότι ντραμς θα παίζει η Τέιλορ Σουίφτ!

«Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε super-pop χορευτική μουσική που να την γράφουν και να την τραγουδούν κορίτσια», δήλωσε η Σκάρλετ στο Rolling Stone. «Λατρεύω τους Grimes, τους The Bangles, και τους Go-Go's. Και ήθελα να γίνω σαν εκείνους. Τόσο ποπ, αλλά με μια δόση ειρωνίας».

Παραγωγός του πρώτου τέκνου της μπάντας με τίτλο «Candy» είναι ο Dave Sitek των TV On The Radio, ο οποίος σχεδίασε και το εξώφυλλο. Το single κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Federal Prism.

Χ.Τ.